Hjälp angående visum

Av Lindaaa
29 nov. 2011 17:42
Visningar: 478
Vi är en familj med ett barn som gärna skulle stanna länge i Australien, jobba lite och resa runt. Men jag har förstått att man inte slipper in i landet med barn på ett arbetsvisum, men hur e de om jag som mamma tar med barnet (3år) år på turistvisum och sambon åker på abetsvisum. Någon som har koll på dehär?
Mvh Linda
29 nov. 2011 23:30
Låter märkligt att man inte skulle få arbetsvisum om man har barn. Däremot får man inte ha barn om man söker Working Holiday-visum, men det var väl inte det det gällde?
Av Rm
30 nov. 2011 11:18
är det ett riktgt arbetsvisum som du har möjlighet att få så ska du nog snacka med både de som utför visum och företaget i Aus som du ska jobba för. är det ett working holliday visum så beror det väll på hur gammla ni är det är otroligt svårt eller omöjligt att få ett om du fyllt 31 om jag förstått det hela rätt.
och nä du kommer inte in i landet om du inte redan har ett jobb där och din arbetsgivare kan intyga att du ska jobba där och att du har fixat boende, barnpassning mm mm. vad ska ni jobba som?
Av Lindaaa
30 nov. 2011 17:31
Jag är utbildad närvårdare eller undersköterska som det heter i Sverige. Vi bor i Finland nu men pratar svenska. Jag menade nog att bli sponsrad att få jobba och bo i Oz. Jag vet också att man inte får ta med barn på working holiday visum, de har vi kollat upp. Men alternativen som vi har nu är väl:
Att bli sponsrad av ett jobb, med visum, bostad m.m
Eller åka dit på turistvisum/working holidayvisum och bara stanna tillfälligt, sedan om det lyckas riktigt bra så kan ju arbetsplatsen tycka vi e såååå bra att dom vill sponsra oss så att vi får stanna flera år. Eller är det lättare att påta ner en stjärna? :(