FLYTTA TILL USA ! Du lever bara en gång!!!

Av Jun
1 mars 2013 04:11
Visningar: 849
Hello mitt namn är Jun:) och har fyllt 20. lite om mig själv . är en riktig YOLO kille som älskar dra ut på kvällar ist för ligga i soffa framför tv.. Jag vill flytta till USA känns som helt annan värld där folk är ute på kvällar där allt inte är stängt efter klockan sju.. asså man lever bara en gång dumt slösa bort sitt liv på facking tv hela dagarna 20-30år de går så snabbt sen orkar man inte lika mycke ju.. Iaf så vill jag inte leva ett liv 90% regn,snö. 10% sol... Därför vill jag flytta till USA där det är allas land där folk tänker annorlunda där det är en HELT annan värld! Problemet är hur ska man flytta ditt pengar osv kanske bästa sättet ta lån från CSN men om jag ska plugga college då måste ja fixa lite poäng på KOMVUX först.. Äre någon som har samma tankar. så finns min Facebook Jun Li. :)
1 mars 2013 14:21
Hey! Jun dina tankar kring usa låter great! tycker absolut att du ska fullfölja din dröm man lever som sagt bara en gång! :) men nu i början kan det vara bra om du kan söka ett deltids/heltidsjobb och spara in lite pengar samt att kolla upp lite bostads alternativ i usa då blir det lättare :)

lycka till.
Av Lollo85
13 mars 2013 11:49
Låter som en super inställning till livet:) Sjukt trött på Sverige och vill inget hellre än att flytta till kalifornien. Dock är det jättesvårt att bara "flytta" dit. Man måste ha ett så kallat green card och det får man/ kan man få antingen om man gifter sig med en amerikan eller har en hög utbildning/jobb som dom efterfrågar.
Men man kan ju alltid plugga där ett tag o få studentvisum eller möjligtvis få arbetsvisum för en period.
Men man ska inte ge upp sina drömmar o det är ju faktiskt så att man lever bara en gång. Synd att inte fler Svenssons inser det istället för att slösa bort sina liv framför tvn som du säger!
Kanske dyker det upp en vacker amerikanska;)