Flytta till Sydney hösten 2014?

27 mars 2014 20:35
Visningar: 405
Hej!

En 23-årig tjej som tänker bosätta sig i Sydney på ett Working Holiday Visum. Tanken är att ha Sydney som fast punkt och jobba där, men samtidigt resa runt och upptäcka mer av vad Australien har att erbjuda.

Min plan är att åka hösten 2014, i oktober eller november. Om det är någon annan som har liknande planer så får ni gärna höra av er :-)

Ha det bra!
30 mars 2014 15:00
Hej!
Jag är en tjej på 22 år som har samma planer! Jag tänkte åka i mitten av Oktober och skulle vilja jobba men samtidigt passa på landet! Har du bokat än och har du tänkt åka själv?

Mvh
Carro
30 mars 2014 20:58
Vad kul! Jag har inte bokat något än faktiskt, har du gjort det? Och ja, jag hade tänkt åka själv om jag inte hittar någon här som har samma planer. Alla vänner och bekanta pluggar eller har jobb osv, och det är ju alltid roligare att åka tillsammans med någon :)
30 mars 2014 22:27
Precis samma här! Mina kompisar pluggar och jobbar nu, och de flesta har redan gjort en lång resa medan jag valde att fortsätta jobba! Jag fick ett ryck idag och bokade. Sen googlade jag för att se om någon annan skrivit något om att åka samma period. Kontakta gärna mig på Facebook om du är intresserad! :)
/ Caroline Stensved
4 maj 2014 17:29
Jag har tänkt göra precis samma sak! Sitter mitt i planeringsstadiet och känner mig som ett stort frågetecken haha! Har du bokat något än? :)
20 maj 2014 08:53
Hej Klara!

Har inte sett ditt inlägg förrens nu men om du fortfarande är i planeringsstadiet så lägg gärna till mig på Facebook så kan vi snacka mer, Paula Nowak heter jag :)
31 maj 2014 03:25
Hej tjejer!

Såg att ni tänkte åka till Australien i höst! Jag har börjat fundera på om de är nått jag borde göra igen! För tillfället jobbar jag bara och vet inte vad jag ska plugga än så börjar fundera på att åka bort i höst istället. Hur långt har ni kommit i era planer? :) jag är ensam tjej som i sånt fall tänkte åka, har ingen resevän eftersom dom flesta jobbar/pluggar. Därför googlade jag lite på om det var några som tänk åka så hittade jag er här :) ni kanske redan bokat&bestämt, va ett tag sen ni skrev inläggen men tänkte fråga ändå! :)

Ni kan nå mig på facebook om ni har lust, caroline erlandsson heter jag och är 24år.

Ha de så bra!