Flyga Gbg-Heathrow-Miami

10 sep. 2015 22:48
Visningar: 140
Hej!

Jag ska resa i oktober med mina barn 10 och 13 år från Landvetter till Miami. Har flugit många gånger till USA men efter jag hade bokat så såg jag att från Heathrow till Miami så var det ett technical/Equipment stop i Charlotte. Är det någon som flugit den sträckan som vet om man måste hämta ut sitt baggage för att checka in igen till Miami?

Sen undrar jag också om jag måste hämta ut mitt baggage på Heathrow eller om det bara räcker med security control? Har aldrig åkt via Heathrow när jag åkt till USA förutt. Vi kommer till terminal 2 från Gbg och åker från Heathrow på terminal 3.
Det är via American Airlines.

Tacksam för svar! 😀
Av Birgere
11 sep. 2015 00:24
Du rör inte bagaget på LHR men du gör immigration och tull CLT. Väskan lägger du sedan bara på bandet efter du gått igenom tullen. Samma som alla amerikanska flygplatser.
14 sep. 2015 12:15
Ursäkta, men jag blev bara lite nyfiken.

Du skriver att ni landar på terminal 2 på Heathrow, men flyger med American Airlines. Så vitt jag vet så är Terminal 2 primärt Star Alliance, och om du flyger AA, så vore det mest naturligt att flyga från Göteborg till London med British Airways, och då hamna på terminal 5.

Eller är det så att du inte har en genomgående biljett?
14 sep. 2015 12:42
Hej!

Vi har en genomgående biljett men första sträckan mellan GOT till Heathrow åker vi med SAS sen resten går via AA.