Flyg/resesällskap till Melbourne september 2016?

Av Matgl1
18 apr. 2016 19:22
Visningar: 38
Hallå Hallå!

Har lyckats med det oundvikliga och falla pladask för Australien när jag reste östkusten i höstas. Därför har jag nu bestämt mig för att återvända på ett work and holiday visa. Har redan köpt mig en flygbiljett och den 5 september bär det av mot Melbourne där jag tänkte börja mitt år med att känna in staden och söka jobb.

Är det någon som går i liknande tankar så hör av er så pratar jag gärna mer! Alltid trevligt med flyg/resesällskap :)
19 apr. 2016 06:42
Hej! Skulle gärna vilja veta mer om östkusten då jag ska till aussie i slutet av sep/början på okt (tror jag) haha Oxå till melbourne. Ska oxå även söka working holiday visa. Har du sökt ditt visa, tog det lång tid? Åker du själv? Ha det bra! / Malin :))
Av Matgl1
19 apr. 2016 12:21
När jag var i Australien senast (nov-jan) så reste vi Cairns-Sydney. Helt fantastiskt! Rekommenderar verkligen att resa kusten ända upp till Cairns. Jag hann inte med Melbourne så därför tänkte jag börja med det nu istället då hört så mycket gott om staden! Framförallt om man tänk bo/leva/jobba.

Har bara köpt flygbiljett än så länge. Tänkte ansöka om visa snart, det är lite olika hur lång tid det tar men för att vara på säkra sidan så ansök minst 4v innan du åker! Förra gången åkte jag ihop med andra, denna gången åker jag själv. Du är aldrig ensam i Australien, du träffar människor överallt! :)
Av Pidih5
18 maj 2016 20:34
Hallå! Detta låter exakt som min plan. Skulle verkligen vilja jobba i Melbourne och sedan resa runt lite. Vore fantastiskt att slippa åka själv. Hör gärna av dig på min mail: (Logga in för att se e-postadress)
20 aug. 2016 01:20
Hej. Jag landar den 16 i Melbourne :) Skulle va kul att träffas. Åker också ner på wh visa och ensam :) första gången i Australien :D