En liten avstickare över natten från Khao Lak...Vad rekommenderar ni?

28 dec. 2011 10:30
Visningar: 1881
Vi har bokat två veckor på Khao Lak Laguna i mars med mina svärisar. Ångrar lite att vi inte bokade en vecka där och en vecka någon annan stans så man får uppleva lite mer. Men det får väl bli dagsutflykter för att se lite mer.

Men - om nu lusten skulle falla på att åka iväg (bara jag, maken o barnen) till annat ställe och bo över natt för att uppleva annat hotell, annan strand, annat kvällsliv mm över bara någon natt sådär... Ja, vad bör vi välja för ställe då??
Inte så jättelångt ifrån Khao Lak då det ska gå smidigt att ta sig dit.

Tipsa gärna om såväl hotell som ställen =)
Hotellet får gärna ha hög standard!
Av Beppis
28 dec. 2011 17:46
Vill ni ha ett ställe med fin strand och lite folk så åk till ön Kho Kho Khao som ligger strax norr om Khao Lak. Bodde själv på Kho Kho Khao Resort http://www.kkkresort.com . Dock inget nattliv där att tala om.
Av Alexa_b
28 dec. 2011 20:19
Ja, annars finns det nog plats på Koh Kho Khao Island Beach resort, för vi avbokade precis.
Tror det är himla fint där! =)

Varför vi avbokade var för att vi flyger till Phuket och ska till Koh Lanta så det kändes lite för mycket att även åka ända upp till Kho Khao.
Men från Khao Lak borde det vara en jättebra utflykt över något dygn.

Ha en bra resa!
28 dec. 2011 22:38
Hur långt är det till Phi Phi Island från Khao Lak???? Hur tar man sig lättast dit? Tips på bungalowboende i riktigt bra standard mottages oxå tacksamt!
Av Falkens
29 dec. 2011 13:15
Citerat från cattis77:
Hur långt är det till Phi Phi Island från Khao Lak???? Hur tar man sig lättast dit? Tips på bungalowboende i riktigt bra standard mottages oxå tacksamt!
Hur långt, ja det är en bit. Se här : http://g.co/maps/xpj3x
Jag kan tipsa om Longbeach på Phi Phi men hur standarden är vete f-n... jag bodde där 2007 senast och det är ok varken mer eller mindre. Phi Phi i sig är alltid värt ett besök.
29 dec. 2011 17:37
Vad mer rekommenderar ni som varit i den delen av Thailand??? KKK verkar jättefint, men om man vill ha lite mer att göra kvällstid, shoppingmöjligheter osv...Vart åker man då?? Vi är inte ute efter Pattaya-hetsen.