Dykcertifikat och äventyr i två veckor i Belize någon? Höst/vinter 2016/2017

6 sep. 2016 18:00
Visningar: 82
Hej!

Är en 27-årig kvinna som letar efter någon som vill ta dykcertifikat med mig i Belize (mina vänner är för fega för dykning så behöver uppenbarligen fler). Kan också tänka mig andra destinationer så länge dykvattnet är nice och vädret varmt. Tänker mig åka under två veckor under perioden november 2016-januari 2017, kan inte åka längre just nu p.g.a. mitt jobb.

Som person är jag rolig och kvick, har lätt att prata med nya människor men uppskattar också tystnad och återhämtning. Feståren har jag plöjt igenom med högsta betyg och nu är jag mer ute efter upplevelser utan berusningmedel, även fast jag såklart kan tänka mig några festkvällar. Huvudsyftet är dock att dyka och uppleva storslagen natur och jag har fått tips om just Belize för det här ändamålet.

Du som åker med mig får gärna också ha som mål att ta dykcertifikat, eller ha ett redan - så att vi kanske kan dyka tillsammans när jag har tagit mitt efter några dagar. Du får gärna vara i min ålder och definiera dig som kvinna, men jag är villig att kompromissa... Huvudsaken är att kemin stämmer :)

Fördel om du bor i närheten av Stockholm så kan vi träffas över en fika och snacka resa!

Hör av dig till mig här eller lägg till mig på Facebook, Vera Songer heter jag.

Tack och hej, hoppas på svar :)