Costa rica, Mexico eller Västindien runt mitten av mars 2 veckor

Av Beeccis
15 feb. 2016 15:30
Visningar: 109
Hej
Jag studerar på universitetet och är såå himla sugen på att komma iväg ifrån den kalla vardagen i Sverige. Är otroligt sugen på antingen Costa rica, Mexico eller Västindien, men kan tänka mig nästan i princip vilket land som helst så länge man får lite värme haha!
Jag är främst intresserad av att upptäcka landet, hitta på spännande aktiviteter, sola och festa :) Älskar äventyr och är en väldigt social och aktiv tjej. Har rest en hel del själv och tycker att det är så spännande och utmanande, vill gärna fortsätta bo på hostels under denna resa då man träffar på så många underbara och härliga människor!
Jag har en tenta den 21/3, så kan inte åka innan dess. Tänker mig en utresa mellan den 22/3-1/4 och stanna i ca 2 veckor.
Är ju som sagt student och har inte världens största reskassa så kommer inte kunna leva värsta lyxlivet, men har ju såklart sparat en del pengar.

Är det någon som har liknande planer eller är sugen på att joina? :D

(Har väll kanske inte 100% bestämt mig för att åka, men troligtvis blir det av)
15 feb. 2016 19:26
Hej
Funderar också på någon liknande resa under mars/april. Jätte sugen på lite sol, värme och äventyr.
Av Beeccis
17 feb. 2016 16:48
Vad roligt och härligt att höra! :) Vilket land är du mest sugen på?
23 feb. 2016 10:24
Hallå där!

Jag är jättesugen på att joina! Jag själv är också student o´som precis har tagit ett litet break i mina studier och känner att jag behöver komma ifrån den gråa och trista tillvaron här i Sverige.

Tycker dina planer låter precis rätt för mig, aktiviteter, sol, fest, bad etc, och jag bor också gärna på hostels:D

Hör av dig om din resa blir av:D
Av Beeccis
23 feb. 2016 11:45
Magnus1985: Vad roligt för dig, hoppas du får det trevligt! :)

Sarahelfer: Ja men gud vad roligt! Känner precis samma sak :) Jag har pratat lite med en annan tjej här på reseguiden som ska åka till Costa Rica preliminärt den 22/3.
Låter det som någonting för dig? Det är inget som är helt bestämt ännu, men om inget annat härligt förslag dyker upp så kommer jag nog åka då :) Det är ju roligare ju fler man blir :)
24 feb. 2016 15:57
Jag är en tjej på 24 år och jag studerar också och känner verkligen att jag skulle behöva ett break! Runt 22 skulle passa mig också! Central och Sydamerika är de enda världsdelarna jag inte besökt än så vore kul att åka dit!! Vad heter du på Facebook ? :) kanske kan prata mer där? :)
Av Beeccis
24 feb. 2016 16:04
Vad roligt att höral!! Ja adda jättegärna mig, Rebecca Enskog heter jag :)
Av Vajsing
24 feb. 2016 18:41
Hej! Låter precis som något jag skulle vilja göra! Går också på uni och kommer ha möjlighet att åka den tiden. Vad är tanken att du vill göra? Jag hade gärna provat surfa lite och även andra äventyrsgrejer, öppen för fest med såklart 😊
Av Beeccis
24 feb. 2016 21:43
Jag är up for allting! Allt från surfing, flera-dagars hikes, waterrafting, fest och såklart bara hänga på stranden och ta det lugnt :) Adda mig gärna på facebook så kan vi prata mer där om du är sugen på att kanske åka :)
Av Beeccis
26 feb. 2016 17:55
Jag och den andra tjejen håller på att planera och börjar bli redo för att boka resan. Om det är någon av er som är sugen på att följa med är det bara att hojta till :D Det är ju roligare ju fler man blir :)