Boka hotell på Agoda; hur göra med två små barn?

Av Maryo
4 feb. 2012 17:24
Visningar: 2478
Hej!

Håller på att planera vår resa till Thailand den 25/2. Vi har bokat med Thai ner till Krabi och tänker vara ca 14 nätter på Koh Lanta, ett par nätter på Phi Phi innan vi avslutar med ett par nätter i Ao Nang så att det blir nära flygplatsen...

Håller på att kolla runt på hotell på Agoda o priserna verkar ju bra, men det verkar som om alla hotell bara tillåter ett barn i varje rum, stämmer det? Vi är två vuxna o två småbarn, 1 och 3 år. Någon som vet hur det funkar? Eller räknas bara 3-åringen? Har försökt kolla runt men har inte hittat ngn info om detta.

Tips på hotell i Ao Nang?

Tack på förhand,
Maria.
Av Kiddeb
4 feb. 2012 22:59
Undrar faktiskt lite det med.
Mailade Agoda och frågade och skulle få svar inom 24 timmar, väntar fortfarande på det svaret och det var 2-3 veckor sedan.

När vi var i Ao Nang för några års sedan (hade endast ett barn då) bodde vi på Tipa resort, helt ok ställe om man både i dom husen som var närmast receptionen och inte upp i backen/"skogen"
Av Maryo
5 feb. 2012 08:52
Vi har bokat de första 11 nätterna på Southern Lanta på Koh Lanta. Mailade också Agoda precis som du, men fortfarande inget svar sen i november....men jag tänkte att det löser vi väl med hotellet på plats...:-)

Vi mailade hotellet direkt om transfer från flygplatsen och det svarade de på efter bara ngn dag. Så jag tror vi tar det direkt med dem sen. Men hur ska man göra om man vill vara säker till ex i Ao Nang där vi aldrig varit?
Känns lite osäkert om man ska dra runt på två barn, två vagnar o packning om det sen blir strul m boendet...
Av Zahide
5 feb. 2012 09:47
Om du bokar från booking.com får ni nog vara flera personer i varje rum. Eller är det av någon speciell orsak som du vill hålla dig till agoda?

Personligen tycker jag booking.com är en bra sida och jag bokar alltid hotell därifrån.
Av Maryo
5 feb. 2012 12:12
Anledningen är att Agoda har så många fler alternativ på lediga hotell. T ex på Phi phi... men vi kanske provar Booking.com.
5 feb. 2012 17:23
Boka hotell med sk family room då skall alla få plats! T ex Royal Lanta på Koh Lanta har sex familjebungalows -. bokas via sawadee.com
Av Cina36
8 feb. 2012 10:13
Citerat från cajsawarg:
Boka hotell med sk family room då skall alla få plats! T ex Royal Lanta på Koh Lanta har sex familjebungalows -. bokas via sawadee.com
Blir så mycket dyrare när man har små barn och kan ha en i sängen och en i babycut........ det brukar va gratis!
8 feb. 2012 11:40
Somkiet, bra hotell med ett centralt läge. Kolla in det på sawadee.com. Vi bodde 2 vuxna och två barn 4 & 8 i deras Deluxe-rum. Bra frukostbuffé och fin pool.
Av Mirreli - Reseguiden.se
8 feb. 2012 13:10
Hejsan,

Mireille heter jag och är ansvarig för hotellsöket på Reseguiden. Jag skickade din fråga vidare till Agoda och de svarar att barn under två inte skall inkluderas när du gör en sökning.

Hoppas du hittar ett hotell som passar, jämför även gärna utbudet från Agoda med andra aktörer som Hotel.com, Octopus Travel, Booking etc här på http://www.reseguiden.se/hotell. //Mireille
Av Maryo
8 feb. 2012 17:54
Tack för alla tips och svar!

Det börjar dra ihop sig till avresa...Vi kommer antagligen att boka ett par nätter på Banyan villa på Phi Phi där vi bodde förra året, sen ska jag kolla upp Somkiet som M_olsson tipsade om.

Några andra tips?
13 feb. 2012 15:28
Och hur kollar man priser där om barnen är över 2år då? KOmmer ju alltid upp dubbelrum / 2 "gubbar figur"
Av Cina36
14 feb. 2012 15:44
jag har precis gjort en bokning.....och sökte på 4 vuxna och två barn.; men när jag får bekräftelsen så står det tre vuxna!!! som tur är så har vi variit där ett par år och vet vad som gäller där så vi vet att det inte blir några problem......vi önskade en extra bädd när man går vidare i beställningen! vill de ha betalt för den så fixar vi det på plats =)
Av Maryo
15 feb. 2012 09:46
Nu har vi bokat hotell på Agoda.se:

11 nätter på Southern Lanta Resort - Koh Lanta

3 nätter på Koh Lanta som vi inte bokat. Antingen stannar vi på Southern om det är bra där, eller också kanske någonstans på Long Beach!? om det är bra där.

2 nätter på Phi Phi Banyan Villa - där bodde vi förra året och det var bra.

2 nätter på Ao Nang Villa Resort - Ao Nang. .Tack Cajsawarg för tipset! Ser jättebra ut! Sen blir det hemresa från Krabi.

Nu har vi lyckats boka för två vuxna och ett barn som Mireille skrev här, tack förresten! Men det konstiga är att när man söker på Agoda så kan man bara skriva in två vuxna, barnen får man skriva in efteråt. Kanske har jag missförstått? Men om det blir tillägg så tar vi det på plats direkt med hotellet.

Längtar till sol o värme....:-)
Av Mysco
15 feb. 2012 19:12
Hej,

Jag har bokat mkt boende i Europa och Sverige med agoda och det har funkat jättebra. Fast utbudet blir mindre när vi ska boka med barnen 8,9 år. I nåt fall då jag varit osäker har jag kontaktat hotellen direkt.
Tänkte boka med dem när vi åker till Thailand nästa vinter.

Hoppas ni får en härlig tripp :)

/ Linda
Av Maryo
18 feb. 2012 18:44
Tack Linda, det ska bli jätteskönt!

Om nu ena tjejens feber försvinner tills dess... håller tummarna!!!! :-)
21 feb. 2012 14:42
Jag mailade Agoda med exakt samma fråga och fick till svar att barn under 2 år förväntas sova i föräldrarnas säng.