Bästa och mysigaste boendet med 10 åring Pangalo

Av Nineng
14 aug. 2012 20:13
Visningar: 431
Vi tittar på att åka till Pangalo och Siquijor från mitten av december till början av januari, ca 3½v (skollovet styr). Är det någon här som kan rek ett mysigt ställe med pool, nära havet och där det gärna finns barn? Vi har tidigare varit till Thailand men som sagt tittar vi lite på Pangalo och fina vatten där man kan snorkla och ha det mysigt. Vi (eller rättare sagt jag..) är helt förvirrade, vad ska man välja? Pangalo eller Thailand (Koh Kod) igen??? Är sååå tacksam för tips och ideér.
Av Haikko
14 aug. 2012 20:29
Det du måste förstå innan ni reser är att Filippinerna inte är som Thailand där det finns Blue village och mycket svenskar med barn. Det är helt annorlunda.
Men för att underlätta tycker jag du ska boka boende endera hos Mickebulan (www.panglao.se) som du får rabatt hos om du kontaktar honom här via reseguiden. Annars finns det ytterligare ett svenskägt hotell men jag kommer inte ihåg vad det heter, du kan nog få fram det om du söker här på reseguiden.
Vi har själva bott hos Micke och det hotellet är väldigt fint och lugnt med pool och stora rum med gratis trådlöst internet.

På siquijor är det ännu lugnare, så det bästa är nog att ni bokar på nåt av de stora hotellen där(finns bara 2st som hyfsat stora). Vill ni ha det lugnare med pool och precis vid stranden så kan jag rekommendera charisma resort.
Av Nineng
14 aug. 2012 21:02
Tack snälla för svar/tips. Låter helt perfekt!
15 aug. 2012 03:15
Hej,

Ni kan mejla på (Logga in för att se e-postadress) för prisförslag. Vi har själva en 10-årig grabb, och. det brukar vara mest svenska barn familjer här runt den tiden.

MVH Micke
Av Chrlju
15 aug. 2012 06:46
Hej.
Var på Panglao och Siquijor i mars. På Siquijor bodde vi på Coco Grove Resort. Kan varmt rekomendera detta, titta på på det på nätet.
MVH Christer.