Barcelona restaurangen
Restaurang Abac, ägaren och huvudkocken till gourmet restaurangen Abac, Xavier Pellicer, serverar få men utsökta rätter. "De Potera", små bläckfiskar med sallad och Salicorn (havssparris).
Pil-pil med alger eller sauterad bläckfisk med Rossinyol svamp, sötlök och bröd med vaniljsmakande färsklökar. Elegant inredning som står i stark kontrast till den nedgångna gatan Rec i det Gotisk kvarteret.
mör om Apat www.barcelona-guide.info
Med 30 års ledande position bland fisk- och skaldjursälskare, restaurang är alltid fylld av folk och besökt av flera kända spanska ansikten. Första klassens produkter, utmärkta skaldjur från Galicien, icke-fisk förrätten med den spanska skinkan "jamon jabugo" och salladen "ensaladilla rusa" rekommenderas. Välj de klassiska rätterna.
Pil-pil med alger eller sauterad bläckfisk med Rossinyol svamp, sötlök och bröd med vaniljsmakande färsklökar. Elegant inredning som står i stark kontrast till den nedgångna gatan Rec i det Gotisk kvarteret.
mör om Apat www.barcelona-guide.info
Med 30 års ledande position bland fisk- och skaldjursälskare, restaurang är alltid fylld av folk och besökt av flera kända spanska ansikten. Första klassens produkter, utmärkta skaldjur från Galicien, icke-fisk förrätten med den spanska skinkan "jamon jabugo" och salladen "ensaladilla rusa" rekommenderas. Välj de klassiska rätterna.
Visst ska man ta några tapas, men sök efter dom riktiga retaurangerna. Nu ska jag ge ett riktigt bra tips, men boka bord dagen innan. Man kan inte lämna Barcelona utan att ha gjort ett besök här. Ingen kommer att vara besviken. Vare sig på pris eller kvalitet. På torget finns också en restaurang som serverar 3 rätter för 90 kr.
http://www.lacremacanela.com/
http://www.lacremacanela.com/