Backpacking vintern 12-13 på andra sidan jorden.

Av Hallor
31 juli 2012 13:52
Visningar: 282
Tja, jag är en kille på snart 20 år som behöver en glad reskamrat att backpacka med i vinter när snön ligger som djupast här hemma. Jag har i ärlighetens namn inte planerat allt för mycket, men det är inte heller tanken. Antar att det är enkelbiljett som gäller till antingen Malaysia orörda stränder, Australiens härliga folk eller Nya Zeelands fantastiska natur. Hör av dig om du också känner för ett galet äventyr i vinter. Mvh Anton Hallor. (finns på facebook)
Av Gabjac
1 aug. 2012 15:21
Tjena, gabbe 19 årig äventyrare från Norrköping här! Funtar själv på att backpacka i sydostasien/australien/nya zeeland eller söderhavet i vinter! Och har inte heller planerat något utan detta är på planeringsstadiet och är rätt impulssiv så det mesta brukar funka utan att man planerar hehe. Tror det handlar om enkelbiljet för mig med om man bara drar tillö ett land så att säga! =) Ha det kung /Gabbe
14 sep. 2012 16:28
Tjenare!
Jesper heter jag och är 22 år, jag är själv sugen att rymma i vinter. Planen är att dra mitten av januari och sen kan jag vara ute till juli. Men siktar på ca 4 månader.
Nya zeeland och malaysia har jag redan dragit igenom, men Australien är jag riktigt sugen på. Köpa en bil och bila runt i landet. :)
Hör gärna av dig så kan vi snacka lite mer:)