Backpacking i Centralamerika mars-april 2014

18 dec. 2013 20:42
Visningar: 280
Hej! Jag ska iväg på ett volontärprojekt i Costa Rica januari-mars nästa år. Men efter det är jag sugen på att resa runt och är därför på jakt efter någon/några äventyrslystna och härliga människor att resa med! Har tänkt att hålla mig till Centralamerika men är även öppen för fler förslag! Hör gärna av er vid intresse!
18 dec. 2013 21:57
Hejsan!

Jag reser till centralamerika i februari och kommer vara kvar april ut. Än så länge reser jag själv men det skulle vara kul med lite sällskap! Hur länge tänkte du resa? Något speciellt du vill se och sådär? :)

/Louise
18 dec. 2013 22:06
Låter härligt! Mitt läge är just nu väldigt öppet men jag ska försöka vara kvar iallafall mars ut. Har alldeles för mycket jag vill se också, men det jag är mest sugen på är att utforska övriga Costa Rica, försöka komma till Kuba och Jamaica, och se några av de mindre länderna som el Salvador och Panama. Utöver detta är det inte mer specifikt än så! Vad har du för planer Runt mars månad? Skulle som sagt vara kul att mötas upp då jag helst inte reser längre perioder ensam!
21 dec. 2013 12:32
Runt mars kommer jag nog kanske vara i Honduras eller möjligtvis Nicaragua för att sen resa ner mor Costa rica och Panama. När slutar ditt projekt? Vore kul att mötas upp någonstans! :)
Av Ssofia
28 dec. 2013 21:24
Hej,

jag är riktigt sugen på att resa runt i centralamerika jag med! vill bara ha det riktigt underbart - se så mycket som möjligt, uppleva nya saker, träffa härliga människor, osv. Vill gärna mötas upp och resa i mars, men hade isfall tänkt att åka lite innan tror jag :)
19 jan. 2014 17:16
Hej!!
Jag är riktigt sugen på äventyr och vill gärna till Panama. Kommer befinna mig i Costa Rica fram tills i slutet på mars då jag ska volontärarbeta och surfa, vill mer än gärna fortsätta resa i april. Kanske kan mötas i Costa Rica, hör gärna av dig!:)
mail: (Logga in för att se e-postadress)