Backpacking i Asien 2019

7 okt. 2018 16:08 (redigerad)
Visningar: 114
Hej!

Jag heter Emelie och är 24 år och bor i Borås. Kom hem för ca en månad sedan från tågluff genom Europa och känner att jag snart vill ge mig iväg igen, men denna gången till Asien och backpacka i några månader med start från februari! Då mina kompisar inte är intresserade av att följa med tänkte jag ännu en gång kolla ifall det finns något intresse här.

Har ingen direkt resplan, men vill gärna se Thailand, Bali, Vietnam, Gilliöarna och Fillipinerna. Sen har jag inte kommit så långt i planeringen, så är öppen för förslag. Kanske Kambodja? Malaysia? Fiji?

Har som sagt ingen riktigt resplan utan tänker att man kanske kan bestämma den tillsammans med gänget man ska resa med. Jag är inte ute att festa, utan vill upptäcka så mycket som möjligt utan att stressa.

Jag vill självklart inte resa själv, så letar efter 1-2 sköna tjejer i min ålder som vill följa med på min resa! Har tänkt vara borta ca 3-4 månader.

Går du i liknande tankar? Skriv gärna i så fall, så kanske vi får en minnesvärd resa tillsammans!

Kram Emelie
7 okt. 2018 18:06
Hej, jag söker också någon att backpacka med och är i samma tankar som du! 🙂 jag är 21 är väldigt snäll glad social osv..🤗 Skriv på min instagram om du vill prata mer emmaronkko heter jag där 😊
7 okt. 2018 21:12
Hej!! Låter som du har liknande planer som mig!! Jag är 22 år och lätt och hänga med! 👯 Får gärna hör av dig på fb Felicia Påg heter jag😀
Medlemmen har tagit bort svaret