Backpacking 2016

20 nov. 2015 20:24
Visningar: 18
Hejsan! Jag är en 19 årig tjej som älskar att resa, träffa nya människor och i allmänhet älskar att pröva och se nya saker. Jag har länge tänkt att jag vill se världen och jag tänkte att det var dags att ta tag i detta nu.
Jag tänker att jag vill ta mitt pick och pack och se världen. Jag vet inte exakt vart jag vill men det går att diskuteras och jag är väldigt öppen för förslag. Jag vill självklart inte göra detta ensam utan letar nu efter någon trevlig själ, kille eller tjej som vill göra detta med mej. Om detta låter intressant skriv ett meddelande här eller så hittar ni mej på mejlen: (Logga in för att se e-postadress) samt på facebook under namnet: Carolina Billros.
Hoppas vi hörs, kram

Carolina.
Av Emmkri
25 dec. 2015 19:39
Hejsan!!

Vet ej hur mycket svar du har fått men jag lägger in en stöt ändå! Jag är 21 år och kommer ifrån Skåne, jag jobbar just nu men ska förmodligen plugga till höVten så jag tänkte ta en 4-5 veckor ledig och dra iväg till Asien, jag vill bland annat se Indien, Thailand, Laos, Sydkorea, Vietnam och gärna Sri Lanka, men jag är intresserad av vad du också vill se för något!

Själv är jag inte så resvan (men man måste ju börja någonstans!), så om du har erfarenhet är det bara ett plus! annars kanske vi kan hjälpa varandra och lära tillsammans helt enkelt!

Hur ser du på Asien och mig för den delen! Någon tanke om hur länge och när du vill åka?