Backpacka Sydostasien början på 2018!

Av Dedduh
15 okt. 2017 14:16 (redigerad)
Visningar: 223
Hejsan!

Jag letar efter någon eller några som vill åka och ha ens livs bästa upptäcksfärd tillsammans med mig i Sydostasien nu i början på det nya året. Och som förhoppningsvis även kan bli vänner livet ut! :D det skulle vara så kul att hitta ett underbart litet gäng att åka med.

Är sugen på att leva the asian life på stränder och i djungeln och uppleva kultur än att festa så mycket. Hitta på äventyrliga saker, surfa, dyka, lite fest då och då, ta as mycket bilder och filma (ett intresse jag har).

Jag är, för det mesta, en fnittrig och lugn skåning som heter Julia och vill bara bort från iskalla och tråkiga Sverige! 20 år och tog studenten förra året. Jag jobbar just nu på en förskola och jag har inte lust att vara rastvakt nu i vinter *cries*.

Jag vill kunna upptäcka dom olika länderna och spendera mest tid där det är lite billigare att leva. Men även kunna se till exempel Singapore för 2 dagar.

Det finns ställen som jag tycker är intressant att upptäcka i Vietnam, Laos, Thailand, Kambodja, Singapore, Indonesien och Filippinerna.

Jag kan nås här eller på instagram "liaholms" eller facebook Julia Tufvesson Holm.

tjingeling så länge :D
Av Rudisen
27 okt. 2017 11:12
Hej, låter väldigt roligt, jag har länge gått i samma tankar men mina vänner delar inte mitt intresse för resor, så jag letar här, PM:a mig gärna om det låter aktuellt ^^
28 okt. 2017 11:13
Du och jag tänker ganska (väldigt) lika med destinationer och "vad man vill göra" + jag älskar också att filma och fota :DDD
Hur länge planerar du vara borta? budget? Kolla in min profil eller instagram (@alicelindstroom) och hör gärna av dig om jag verkar intressant.
30 okt. 2017 22:31
Hej!
Låter väldigt likt det jag också vill göra! Vill också hellre uppleva massa än att bara festa och ligga på stranden hela dagarna, men klart även det då och då. Hör gärna av dig om du vill snacka mer! :D
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret