Backpacka i sydostasien i februari och framåt

Av Pauan
25 jan. 2016 18:36
Visningar: 36
Hej :)

Mitt namn är Paulina och jag är 26 år gammal. Jag har länge velat göra en långresa och nu äntligen har jag bestämt mig att det ska bli av :) Jag vill dock inte resa ensam utan söker en eller flera tjejer att resa med.

Jag tänker mig en resa på ca 1-2 månader, sydostasien med start i tex Thailand. Vilka länder det blir sedan kan diskuteras men tex Malaysia, Kambodja, Indonesien. Öppen för förslag :)

Jag hade först tänkt åka redan i januari, men pga familjeskäl så ändrades de planerna. Nu skulle avresedatum kunna bli någon gång i mitten eller i slutet av februari. Har alltså inte bokat någon flygbiljett än.
Vill du hänga på och resa med mig i Asien :) Hör av dig! Hälsningar Paulina

Facebook: https://m.facebook.com/paulina.linden.3?ref=bookmarks

Mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Anwan
26 jan. 2016 06:13
Jag har mailat dig:)
7 feb. 2016 22:19
Hej Paulina! Jag och en tjejkompis åker till Thailand 18 februari - 16 mars och tänkte resa runt lite, vi har ingen bestämd rutt ännu utan tar dagarna som dom kommer. Du får mer än gärna hänga med oss! :) jag har aldrig varit i Thailand tidigare så det ska bli skitspännande!
Hälsningar Anni
9 feb. 2016 07:12
Hej Paulina! Jag stannar i Filippinerna till 8/3 och efter det har jag inga resekompisar men vill fortsätta min resa till Indonesien, Thailand och Singapore kanske? Hur som helst vill jag bara reesa!! 😍 Jag är 21 år och social. Funkar med de flesta!! Umgås ofta med folk i olika åldrar så hoppas du inte tycker jag låter för ung. Haha!
23 feb. 2016 20:05
Hej Paulina,

Jag har gått i samma tankar som du under en lång tid och jag har nu äntligen bokat min resa. Jag åker till Filippinerna i början på Mars till mitten April ungefär. Vet inte om Filippinerna finns med i din resplan men om det gör det eller det låter lockande så hör jag gärna av dig! Jag är öppen för förslag att resa vidare till Malaysia eller Kambodja tex :)