Backpacka i Australien

Av Mona95a
9 aug. 2018 14:56
Visningar: 182
Hej!
Jag är så himla sugen på att upptäcka allt som har med Australien att göra. Min tanke är att åka i slutet på 2018 eller i början av 2019 och vara i Australien i 4-6 månader. Jag vill resa längs kusten, se hajar, gå på safari, tälta, allt spännande som går att göra. Kommer även vilja gå på surfcamp och lära mig att surfa. Jag vill äventyra helt enkelt. Tanken är väl att jag ska försöka spara ihop 50 000 kronor till dess, sen får jag försöka jobba någon månad eller två, men det gör mig ingenting, bara roligt att få jobba och känna hur det känns att slita på en farm i Australien. Någon som har samma tankar som jag och tänkt åka ungefär vid samma tidpunkt?
12 aug. 2018 19:16
Hej! Åå vad kul jag har precis samma tankar som dig. Jag hade tänkt att åka nu i vinter och se alla fina ställen! Surfcamp är absolut ett måste för mig med. Jag hade däremot tänkt mig att vara borta runt 4 veckor men det är ju bara för dig att fortsätta efter det i sånnafall. Du får jätte gärna höra av dig på min instagram: SandraHummelgren eller Facebook: Sandra Hummelgren.
14 aug. 2018 10:41
Hej, Jag kommer åka iväg till asien den 6e november och resa runt där i några månader, planen är att jag kommer dra till australien i januari eller februari, kommer då börja min resa ensam i australien på mitt work n holiday visa. Jag har samma tankar som du, vill göra o se så mycket som möjligt och min tanke är främst östkusten men är inte kräsen att uppleva fler ställen. Vill främst snorkla, uppleva deras djurliv, surfa, upptäcka men även ha lugna dagar på stranden. Tanken är att resa så mycke som möjligt tills pengarna tar slut och sedan söka jobb. Hade varit roligt att hålla kontakten o se om man kan mötas upp därnere:)
Hör gärna av dig här eller på instagram om låter intressant: cissiolssonn