Backpacka Bali, Australien höst 2018

Av Mimias
22 juni 2018 19:34
Visningar: 187
Hej där ute! Jag är en 26-årig tjej som pluggat på universitet i 3.5 år och nu tagit uppehåll för att bl.a. resa och upptäcka världen.

Jag har köpt en biljett till Singapore 27e augusti där tanken är att ta sig till Bali några dagar senare. Vill besöka Ubud och lära mig mer om meditation, Kuta för äventyr, sol, bad och fest och sen gärna fler ställen på ön. Är väldigt öppen för förslag och har i princip inga spikade planer än. Ser det som charmen och vill ta resan som den kommer! Kan tänka mig att resa vidare till fler länder i Asien efter Bali men målet är att ta sig till Australien för att där sedan söka något enklare jobb, typ plocka frukt, för att kunna stanna längre i landet. Har sökt Work and travelvisum. I Australien skulle jag vilja göra östkusten :)

Som person är jag ödmjuk, öppen, tycker om att träffa nya människor och utmana mig själv. Är inte tjejen som hoppar bungy jump eller fallskärm, men med tillräckligt mycket pepp kanske även det sker?! Gillar kontrasten med lugna dagar på stranden, se vackra platser för att sen dra på äventyr som surfcamp och partybåtar. Äter gärna veganskt/vegetariskt, gillar djur (veterinärstudent) och försöker sträva åt det minimalistiska hållet.

Söker reskompisar att resa ner med, mötas längs resan eller vad som :D Är första gången jag åker iväg själv så lite sällskap hade känts som en fin start.

Hoppas vi hörs och ses!
19 juli 2018 07:48
Hej Mimias, trevligt att läsa ditt inlägg. Jag är intresserad av att resa över andra sidan av jordklotet ett tag för att balansera ut lite globala energier och gärna också lära mig mer om meditation i en benämning där jag ser till så att inga negativa tankar uppstår oavsätt. Skulle vara värdigt roligt att få med sig någon som också är intresserad av att få jorden att snurra och vi människor att må bra som stjärnorna så skulle vilja fått sagt. Jag är marknadschef på ett energibolag 28 år och skulle tycka det vore roligt att få med sig en res-kompis på en turn´e.

Kram /Linn