Backpacka - Asien 2017/2018

19 juli 2017 14:31
Visningar: 204
Hej,

Jag letar någon eller några som vill hänga med mig på en långresa nu i höst. Tänker mig Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien, Filippinerna och Vietnam (men är öppen för de mesta, finns ju massor av spännande länder). Jag vill se så mycket som möjligt och lära mig nya saker. Inte supersugen på fest hela dagarna. Målet är att upptäcka så mycket som möjligt men även köra lata dagar på stranden.

Är det någon som är sugen på att haka på får ni supergärna höra av er här eller via Facebook. :)
20 juli 2017 13:43
Hej, Jag var i Australien i januari och är så sugen på att resa igen. Jag undrar hur länge du hade tänkt vara borta? :)
20 juli 2017 21:09
Vad kul! 😄 Jag har inte riktigt satt någon tid, tänker att jag tar det som det kommer. Hur känner du? ☺️
22 juli 2017 12:13
ah okej, jag hade tänkt 1-2 månader men tror inte jag vill backpacka denna gången tyvärr..
23 juli 2017 18:26
Hej!
jag har precis blivit färdig med en 4 årig universitetsutbildning och kommer ha kapital till att resa redan i september, min tanke är att vara borta några månader (kanske upp till ett år om pengarna räcker).
Jag är inte heller jättesugen på festande men vill hinna se och träffa mer folk, samt en dag eller 2 på stranden är ju aldrig fel.
Är relativt resvan (sjöman), docm inte som backpacker. Men det är backpacking som jag vill göra genom denna resa. känner även en hel dröse med folk på filipinerna om vi vill ha lite guidad visning av landet från lokalbefolkningen samt kanske någon gratis natt hemma hos dem eller släktingar till dom.
Jag är en 27 årig kille från skåne som har natur och kultur som intressen
Om det är möjligt skulle jag även vilja kika in på någon workaway grej längs med vägen för "sustainable living workshops". Jag är till havs 2 veckor till men sedan ska jag hem och sälja av mina världsliga ägodelar för en rejäl budget, så att man kan klara sig hemifrån så länge som bara möjligt.
Bra att veta är att jag då har kustskepparen ifall vi skulle vilja hyra båt utomlands så får man ofta billigare pris om man kan visa upp att man är kunnig inom området.
ja det var väl det hela. ser fram emot svar från dig.
Mvh
Markus
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
24 juli 2017 10:10 (redigerad)
Citerat från Toveednas:
Är också sugen på att åka iväg 1-2 månader och skulle helst föredra att inte backpacka heller. Någon speciell stans du tänkt åka? :)
Jag har funderat på Thailand eller något liknande, kanske USA? Är väldigt öppen för förslag och idéer, själv då? :)
8 aug. 2017 08:44
jag är på! :D Varit runt i sydostasien förut men sugen igen. Kanske dra en trip till the komodos !? När skulle det vara intressant att åka? mvh vilmer
Medlemmen har tagit bort svaret
8 aug. 2017 18:29
Hej! Jag är sugen på exakt samma! När hade du tänkt åka? :)