Australien Work and Travel

25 feb. 2012 12:12
Visningar: 325
Hej!
Går ut trean nu till sommaren och funderar att fara till Australien på ett work and travel program. hade tänkt mig att resa runt kanske stanna längre på vissa ställen, testa dykning och bara leva livet helt enkelt. Även ta lite småjobb här och där.
Skulle vara sjukt roligt om någon annan hade tänkt dra ner till Australien, vi kanske kan hänga ihop ett tag eller träffas där nere?

Funderar att fara dit i september typ och stanna i ungefär ett år eller något sådant.
1 maj 2012 22:45
Hej!

Har du fortfarande planer på Australien? Jag har också funderat på ett Work & Travel program för att kunna jobba och försörja mig när jag är där. Skulle varit skönt att känna någon när man åker ner innan man kommit in i rutinerna liksom, är du inne på samma spår? :)
Har visserligen tänkt åka lite senare eftersom jag måste spara pengar först men har tänkt ungefär samma period.

Mvh
Rebecca
1 maj 2012 22:57
Hej, ja jag har bestämt mig för att åka dit den 8 September. Men exakt, det är ju som skönast att man känner någon helst i början när man är ny där nere. Men när hade du tänkt dig att fara ner då? :)
15 juni 2012 15:47
Hejsan!
Jag är 18 år och det verkar som om du har samma planer som mig. Jag vill resa/jobba och leva livet i Australien helt enkelt. Jag är ganska aktiv och älskar. Om det finns platser kvar ska jag nog också resa med work and travel. Min plan är att resa ner i september någon gång och stanna så länge som jag känner för (max ett år). Ska boka min biljett efter midsommar´och kan du exakt säga när jag åker ner.
Var börjar du din resa? Om vi kommer ner ungefär samtidigt och samma ställe hade det varit roligt att ses :)
24 juni 2012 23:45
Hej! ja det låter ju som vi har samma planer, vad roligt! Jag har bokat med work and travel company så jag åker ner den 16 oktober, och då landar jag i Sydney :) det hade vart jätte roligt att träffas om vi kommer ner ungefär samtidigt :)
3 juli 2012 14:51
Hej Liiindgren! Vilket Work and travel-företag åker du med? Hur mycket skulle det kosta och vad går det ut på? :)