Australien work and holiday, væstkusten 2015

Av Simontb
12 jan. 2015 06:36
Visningar: 142
Hej!

Mitt namn ær Simon och jag har rest østkusten tidigare i Australien. Nu har jag planen att resa væstkusten under 2015. Ær det nån som tænker i samma banor som mig som evt ær sugen på att hyra en campingvan tsm?

Just nær ær jag och jobbar i Norge men jag hade tænkt att åka i slutet av mars!

Jag tænker att jag ska åka på ett WH så man kan stanna upp tll 1år denna gågen! Om det ær nån som tænker i samma banor får ni gærna høra av er så klanske vi kan teama up! :)

// Simon
12 feb. 2015 10:17
Hej Simon!
Västkusten tycker jag låter som en jättespännande idé och en campervan att resa runt i skulle vara helfett!
Jag befinner mig redan i Australien och ska bege mig från Brisbane som jag har jobbat i för att åka vidare till Byron Bay. Men det verkar generellt som att det inte är så jättemånga som är intresserade av västkusten så vi skulle väl kunna hålla kontakten?
Av Simontb
12 feb. 2015 12:39
Hej på dig! Kul att någon hör av sig haha. Vi Kan absolut hålhåll kontakten tycker jag. Ohhhh Byron,det finns stor risk att du kommer fastna där ;) Jag tänkte åka till Perth först på väst kusten och hitta ett jobb :) Så om du är intresserad på att hänga på så får vi snacka mer :)

Hade riktigt nice i Byron nu och bo på Arts Factory hostel! :)
12 feb. 2015 13:21
Okej nice! Ja jobba lite skulle ju inte vara fel! Men eftersom jag inte har några direkta planer är det så svårt att förutspå var jag håller hus när du kommer ner.

Haha tack så mycket, Byron verkar sweet. Och arts factory är redan bokat ;)

Men om du vill skulle du kunna lägga till mig på Facebook så kan vi hålla varann lite uppdaterade :) jag heter Sofia Lundgren och är från Karlstad