Australien + Thailand eller bali samt nya zeeland från sep/okt

Av Evve5
12 apr. 2014 11:37
Visningar: 167
Hej.
Jag är en 25 årig tjej från sthlm som planerar att åka till Australien och Thailand eller Bali samt Nya zeeland i höst från sep/okt. Vill vara borta 4-5 månader (gärna 5), resa runt, festa, träffa massa människor, ta dykarcert. Jag planerar inte att jobba på vägen och då jag umgås mest med studenter så har ingen jag känner råd att åka. Hör gärna av dig om du känner likadant, är ganska öppen för förslag :)
16 apr. 2014 16:33
Hej! Så att du hade svarat på mitt inlägg om Nya Zeeland. Mina kompisars planer har dock ändrats så jag kommer inte åka med dom längre utan letar nu efter någon att åka på en helt egen resa med :) Men jag är fortfarande intresserad av Australien, Nya Zeeland, Bali, Thailand (och helst kanske något mer ställe som typ Hongkong, Fiji eller Kuala Lumpur.. men där är jag rätt flexibel). Så jag har alltså ungefär samma planer som du. Bara att jag inte kan vara borta i mer än ca tre månader :( ska nämligen plugga till våren så vill hinna hem och fixa boende och så. Jag bor också i Stockholm och vill också ta dykarcertifikat, så på så sätt passar det väldigt bra! Vad tror du? :)
3 maj 2014 07:48
Hej på er !

Har sagt upp mig från mitt jobb som sjuksköterska och lämnar min lägenhet i augusti för att troligen dra till Nya Zeeland och köra lite Wwoofing för att pengarna ska räcka. Kommer därefter att leta mig upp eventuellt genom Australien och jobba på vägen och troligen tillbaka till Bali/Gili där jag varit tidigare nu under våren och surfat :)

Håller även på med bouldering och tränar en hel del så kommer förmodligen att försöka jobba lite som PT på vägen.

//Micke