Australien Sydney 2013/2014!

10 juli 2013 17:25
Visningar: 194
Hej!

Är en 21 årig tjej och skulle vilja åka ner till Australien och Sydney till vinter. Antingen i slutet av december 2013 eller början av januari 2014 och vara borta i nån månad eller så. Mitt främsta mål med resan är att lära mig surfa!! Har tyvärr inga vänner som har samma dröm som mig, så letar därför efter en resekompis som har liknande planer eller som vill ha sällskap ner till Australien vid samma tid ungefär.

Är glad, social och tar dagen som det kommer! Hade även varit sugen på att resa runt, lära känna nytt folk och bara leva livet :)

Hör av dig om du är intresserad!
/Sandra
6 sep. 2013 11:43
Hej Sandra! Jag tycker dina planer låter fantastiska! Jag har själv tänkt åka ner till Australien i dec/jan och letar efter någon att åka med då ingen av mina vänner heller är särskilt sugna på mina planer. Jag hade dock tänkt stanna ca ett år, men åker gärna med någon till att börja med! Hör av dig om det låter intressant!
Facebook sofia ragnarsson eller maila (Logga in för att se e-postadress)
25 sep. 2013 13:52
Hej! Amanda heter jag, 21 år gammal. Bor i Sthlm.
Jag har en resa bokad den 9 januari. Åker då till Sydafrika och stannar där till den 26 januari, då jag åker vidare till Sydney! Åker dit ensam och jag har inte något planerat vad jag ska göra när jag kommer dit. Se mig lite runt i Australien vill jag såklart, och efter ett tag ev. söka jobb där. Hör gärna av er om ni kan tänkas att vilja möta upp mig där!
15 okt. 2013 10:11
Hej, jag har samma planer och tänkte börja i sydney runt nyår för att sen dra norrut med bil å stanna lite där man känner fört :)! Skulle vara skitskoj att ha nån att åka med!