Australien September 2015

17 juni 2015 16:33
Visningar: 42
Hej!!
Vi är två astaggade tjejer som tänkte åka över till Cairns i början av september, förstått att vädret är bättre där då än i sidney!
Resa runt till nationalparken, berriärrevet m.m där innan vi drar oss ner till surfers paradise för att stanna och söka jobb där.

Hade varit superkul om några andra kommer vara i Cairns runt samma tillfälle!?

Släng gärna iväg ett meddelande här eller på face :)

27 juni 2015 13:13
Hej!!

Jag hade tänkt att åka till Australien i slutet av september/början på oktober och precis som ni hade jag också tänkt att bosätta mig först i surfers paradise i 1-2 månader pga sydneys väder. Efter det skulle jag vilja dra mig neråt till Sydney också dock. Skulle vara superkul att mötas upp där borta så släng gärna iväg ett meddelande här eller på fb (https://www.facebook.com/linnea.ljung2) Kram :)
28 juni 2015 13:06
Så roligt att höra! Låter som en asbra plan! Vad har du mer för planer? Ja vi är jättetaggade på att bo längst kusten för att få ihop pengar till att resa runt. Jag vill bo i Sidney eller Melbourne en längre tid med :)
28 juni 2015 13:48
Det låter helt underbart, kul att vi är inne på samma spår! :)
Jag hade tänkt att jobba deltid i både surfers och sydney ändå för att kunna få ihop pengar för hyra, mat etc. eftersom jag vill undvika att ta så mycket från mina sparpengar som möjligt och sen förhoppningsvis ha möjlighet för att kunna spara undan lite för att kunna resa runt lite också. Skulle ju vara en dröm att kunna besöka new zeeland/fiji/hawaii/asien efter månaderna i Australien eller att enbart resa runt i Australien i någon månad.

Är rätt öpen för alla typer av förslag just nu men har nog ändå planerat att stanna minst 6-8 månader. Min vision med Australien är att bara leva livet, lära mig surfa, lära känna nya människor, spana på surfare och bara njuta, typ skapa ett nytt litet liv där. :)

hur länge hade ni tänkt stanna? :)