Australien sep 2011

16 mars 2011 11:48
Visningar: 259
Jag är en glad och trevlig tjej på 20 år. Min dröm har alltid varit att åka till Australien och tänkte att jag skulle göra det iår. Tyvärr är inte mina kompsar lika sugna på de som jag så ja letar efter någon som vill hänga med!

Jag kommer åka med Work & Travel i september och planen är att vara borta i 6 månader. Planen är att hitta ett jobb, ha kul och jobba. Jag vill åka till Sydney och vara därbi 6 mån. Inte åka runt till massa ställen och leta nya jobb och boende.

Letar efter någon som har samma planer som mig! Någon som vill dela lägenhet och ha kul! Man behöver ju ungefär 45 000 kr för att komma in i landet (25 000) och ca 20 000 kr kostar de för allt på work & travel att åka med dom.

Hör av er! Jag finns även på Facebook och mejl (Logga in för att se e-postadress)
6 apr. 2011 00:24
Hejsan!
Jag har liknande tankar som dej och vill gärna lämna Sverige för att upptäcka australien!!
Liksom dig har jag ingen vän som just nu har samma planer som mej! Men det är inget dom stoppar mig för nu vill jag verkligen iväg!
Min syster åkte till australien för några år sedan och tyckte det va super så man kanske ska satsa med att åka med dem. Har du redan bokat din avresa med dem eller?!

Du kan väl göra av dig så kan vi prata mer!

Sara Löfberg
Av Diiana
8 apr. 2011 19:39
Hi!

Vill precis samma sak som dig, tar studenten i år och har tänkt göra ngt kul, men problemet är att jag inte hittar någon kompis som vill åka med.
Varför står det att de kostar 16 000 kr i broschyren?

Hör av er!
27 apr. 2011 22:19
Hej! Jag åker med STA-travel. Har redan bokat med en kompis och vi åker den 3:e september. Sen tar vi det som det kommer när vi är där. Men vi vill i alla fall resa runt stora delar av Australien och även Nya Zeeland. Men vi börjar med att stanna en längre period i Sydney :)
2 maj 2011 21:37
Jag letar desperat efter någon att åka med nu, men vill gärna träffa personen först och se till att man håller kontakten fram tills man åker.

Skicka gärna ett mejl till mig istället om ni har lust att åka!

(Logga in för att se e-postadress)
Av Rebekah
3 maj 2011 15:19
Hej!

Jag går i precis samma tankar som dig om Australien. Det har alltid varit en dröm för mig att åka tid och de ska bara ske inom kort har jag bestämt mig för. Mina vännen är inte heller lika sugna på att dra iväg på äventyr och det känns ju inte alltför kul att dra iväg själv. Jag vill bara åka iväg, ha kul, uppleva massa nya saker, träffa massa nya goa människor, ta dagarna som dom kommer och bara njuta av livet!

Jag har inte bokat någonting än men har planer på att dra iväg efter sommaren. Pengarna är sparade och finns på kontot, de är väl bara en resekompis jag söker nu :)

Mejla mig om du vill så kan jag berätta mer om mig själv!

(Självklart får ni andra gärna höra av er om ni går i samma tankar, the more the merrier!)