Australien, NZ, Fiji, USA o.s.v. Hösten 2018

30 okt. 2017 18:37
Visningar: 85
Hannah heter jag och är 18 år, går mitt sista (!!!) år på gymnasiet och planerar därför att under hösten 2018 dra iväg på en längre resa, något jag alltid drömt om.

Kort sagt skulle jag säga att jag är positiv, spontan och öppen. Jag älskar att träffa nya människor, festa nätterna lååånga, träna, fotografera, äta god mat, dricka goda drinkar, steka i solen, men framförallt: dra ut på äventyr och skapa oförglömliga minnen! Under resan hoppas jag verkligen på att ta vara på tiden och upptäcka så mycket som möjligt.

Jag tänker mig en långresa, 3-6 månader. Jag vill verkligen besöka Australien, Fiji, USA och Nya Zeeland, men är verkligen öppen för förslag! HUR nice låter det inte att roadtripa genom USA, sippa på drinkar på någon av fijis alla öar, surfa i bali vågor och mata en kängru? Om det är någon som är sugen på samma typ av resa, hör mer än gärna av dig!! Min instagram är hannahherding och min facebook hannah herding. Kraaaam!
Av Sofiagr
19 nov. 2017 00:35
Hej Hannah, vill göra i princip göra precis den resan du beskrev och också hösten 2018! Australien i några månader är jag rätt så inställd på och bila genom USA är en dröm! NZ och Bali är jag också sugen på så allt låter verkligen topp!