Australien/Nya Zeeland Mars 2013

23 jan. 2013 19:39
Visningar: 224
Hej!

Jag är en glad tjej på 20 år som längtar efter att åka iväg och leva livet i Australien/Nya Zeeland. Mina planer är att åka till Australien i slutet av mars/början på april, jobba, resa, festa, ta dagen som den kommer. ..
Planerna var att resa själv, då man kan göra precis vad man vill när man vill, men det hade varit roligt med en reskamrat att börja resan med, och därefter se hur länge man reser ihop. Någon som har liknande planer ? Hör av er !:)
26 jan. 2013 15:32
Hejsan , låter som vi har väldigt liknande planer inför resa.
Dvs att jag har inga planer alls, jobba och resa.
åka dit näsan pekar och bara vara .

jag åker ner den 26e Mars till Sydney, åker också ensam för att inte behöva anpassa sig efter andra hela tiden, men det vore trevligt med resesällskap i början och om man trivs och har liknande planer kunna resa ihop med ett tag.
26 jan. 2013 18:13
Hej! Det låter ju som att vi har väldigt liknade planer! Faktum är att jag har kollat runt efter flygbiljett ner den 26 jag med, så vi lär ju komma dit vid samma tid. Lite lustigt (:

I alla fall, kul att höra någon med samma planer. Känner du för det så lägg till mig på Facebook Catharina andersson ((Logga in för att se e-postadress)) så kan vi prata mer där,
30 jan. 2013 01:49
Hej! Jag hittade precis din annons och tyckte att det lät perfekt! Att ta dagen lite som den kommer, resa, festa, jobba så får man se hur det blir där nere. Jag är 19 år och väldigt sugen på att komma iväg så fort som möjligt. Jag har nyligen tänkt mycket på att åka ned till Australien men tvekat på att åka helt själv. Det vore trevligare att ha någon att prata med, i alla fall i början på resan. Har du redan bokat biljett den 26e? :)
30 jan. 2013 09:44
Hej!
Vad roligt att höra!
Än har jag inte bokat flygbiljetten, jag väntar fortfarande på ett par saker med jobbet som ska bekräftas först, men det lutar mot att åka i slutet av mars, eventuellt någon av de förta dagarna i april (:
När hade du själv tänkt dig att åka ? Eller du vill bara iväg så fort som möjligt ?
Jag tycker det låter som en bra idé att börja med någon och sen får man se hur bra man funkar ihop och därefter eventuellt resa ihop en tid(:
30 jan. 2013 12:22
Jaha ja, jag förstår! Jag ska åka till Liverpool och kommer hem den 26e mars nämligen (: Så efter det är jag redo att sticka igen. Slutet på mars/början på april. Jag är jätte sugen faktiskt. Det här är första gången jag har gett mig in på något som det här men om du vill så är jag klar att åka, haha! Kontakta mig på facebook Caroline Höij om du är lika sugen :)
10 feb. 2013 22:11
Hej Catharina

Jag ska åka ner till australien nu i mars och åker helt ensam.
Det hade varit roligt om man kunde ses och resa ihop :)

Hör av dig om det låter intressant :)
18 feb. 2013 17:38
Hej! Är lite sen med svar i den här tråden så du kanske redan har planerat din resa? Jag har funderingar på att åka ner till Australien i början av April för att leva livet, slippa från Sverige ett tag innan man börjar plugga osv. Är en spontan person som älskar att träffa nya människor, festa, resa runt och uppleva naturen osv. Funderar även på att jobba för att dryga ut reskassan.

Har tidgare rest själv när jag varit ute och man har ju lärt känna enomt mycket folk på vägen men den här gången letar jag efter någon att påbörja min resa med eftersom jag tycker det känns roligare :) Är 21 år gammal och bor i Lund och vill helt enkelt bara ut på äventyyyyyr!
Om du skulle vara intresserad så hör gärna av dig :) Antingen här ellervia mejl (Logga in för att se e-postadress)
19 feb. 2013 00:45
Hej Hanna!
Det låter jätteroligt!
Jag har bokat biljett ner till Sydney den 26 mars, sen vet jag inte hur länge jag kommer att stanna där. Tror att jag rätt så fort vill börja resa runt. Är det så att du reser till Australien i början av april (börjar i Sydney?) så lär jag ju vara kvar då och det hade varit kul att mötas upp och se om man funkar bra ihop och vill börja resa tillsammans :)

Det låter som du är en trevlig tjej och som att vi är rätt likasinnade. Hade som sagt varit roligt att mötas upp. Jag lägger till dig på Facebook, så är det lättare att kommunicera:)