Australien, Nya Zeeland, Fiji och Bail

10 apr. 2016 23:18
Visningar: 49
Hej allihopa! Jag ska nu börja planera min första långresa utomlands och har nu insett att mina kompisar har andra planer än mig men jag vill gärna resa med någon. Jag är väldigt sugen på att besöka sydost Asien och Australien/Nya Zeeland, jag är ute efter att få göra så mycket av allt, upptäcka olika länder, festa, sola, se turistiga grejer och bara chilla. Hör gärna av dig om du sitter i samma situation som mig! :)
13 apr. 2016 09:26
Hej! Mitt namn är Lina, jag är 21 år och har precis samma problem som dig, en stor dröm om att resa men ingen att resa med. Jag är öppen för ideér på resmål men länder som jag gärna skulle besöka är Kina, Japan, Australien och Nya Zeeland så liknande vad du oxå har tänkt dig. Om jag låter intressant kan du skriva till mig på Facebook: Lina Frank. :)
Av Cillenj
16 apr. 2016 12:50
Hej! jag är i Australien nu men har planer på att åka runt och se mer här(jobbar nu) och vill gärna åka till Nya Zeeland, indonesien osv. Japan vill jag också gärna se, är det ngt för dig?
27 apr. 2016 12:09
Hej jag är också i Australien just nu vill åka till nya zeeland I mitten på maj i ca 2-3 veckor :) hör av dej på Facebook om det låter intressant - nadine askerblom :)