Australien, Nya Zeeland, Bali, Thailand 2011-2012?

16 apr. 2011 10:49
Visningar: 765
Hej!
Jag är en glad och nyfiken tjej som hela livet drömt om att få utforska världens alla vrår. Men tyvärr så ska mina kompisar plugga och vissa har inte lust (?).
Jag tar studenten till sommaren och mitt mål är att jobba så mycket som möjligt i sommar och höst och sen dra iväg på min livs resa i januari nästa år.
Jag hade tänkt vara borta i ungefär ett halvår. Australien, Nya Zeeland och Bali är några av de platser jag vill besöka.
Jag älskar utmaningar och under mina resa ska jag hoppa bungyjump och fallskärm, utforska paradis mm. Utforska denna värld helt enkelt!
Så kom igen, jag är säker på att det finns någon som känner exakt likadant! Du ska helst vara i min ålder och tjej!
Hade bra allihopa!
Regniga hälsningar Viktoria
1 maj 2011 18:44
Hej

Vad roligt att du ska resa runt och äventyra! Jag har själv rest en hel del och tänker nu att ta steget att resa till Australien. Tar själv studenten nu till sommaren och har själv tänkt jobba skiten ur mig fram till års skiftet någon månad senare för att sedan ta ett år eller längre ledigt för att utforska och uppleva världen. Bygga upp något eget och skapa ett nytt träd med kontakter.

Mvh Camilla
11 maj 2011 20:40
Hej!
Det låter jättespännande och jag är inne på samma bana med min resa som jag vill genomföra någon gång under hösten/slutet av 2011 (orkar inte en till svensk vinter!) Tyvärr är mina kompisar likadana, så det som saknas är någon att resa med :)
Vill utforska Austrailen, Nya Zeeland osv och har också tänkt mig ungefär ett halvår, kanske längre om det känns bra!
Tar också studenten till sommaren, därefter ska jag jobba. Hör gärna av dig på mejlen så kan vi diskutera mera ifall det låter intressant.
MVH
Christine
Av Leag
15 maj 2011 11:36
Hej! Jag är också jätte sugen på att dra iväg någon gång i början av 2012! Mina kompisar är precis likadana, pluggar, vill inte, eller vill åka till andra ställen. Jag är sugen på Australien, Indonesien, Bali, Fiji, Nya Zeeland mm. Jag gillar äventyr och upptäcka nya saker. Har gjort en del kortare resor, men är nu sugen på att vara borta ett par månader. Jag är glad, spontan och gillar att ha jävligt kul! Jag fyller 21 om några veckor, kallas för Lea och är otroligt taggad på att bara dra ut i världen.

Bästa hälsningar Lea.
30 maj 2011 19:24
Hejhej!

Det verkar som om vi är inne lite på samma spår :) Jag sticker ner till NZ i december och kommer resa runt till slutet av februari ungefär när jag börjar plugga. Om du ska till Nya Zeeland då så kan du väl höra av dig :)
26 juni 2011 19:31
jag är inne på samma spår som de andra, har aldrig varit i Nzch vore riktigt skoj må jag säga. Älskar äventyr!
Har du redan fixat reskompis?
9 dec. 2011 13:30
Tjenare! Drar till Australien i januari-februari någon gång... Vore kul att möta upp några där köpa en minibuss och glida runt på äventyr:)
2 jan. 2012 02:32
Hej! Jag söker reskompisar, är sugen på att dra i februari/tidigt mars. Vill huvudsakligen till Australien för att försöka hitta nått okej jobb, surfa och leva livet + upptäcka :)

Finns på mail (Logga in för att se e-postadress) eller givet facebook

Take care! / Sara Haj Yusuf