Australien & Nya Zeeland, 2,5 månader i februari

22 okt. 2016 14:50
Visningar: 134
Tja! Vi är två bra polare som planerar att resa runt i Australien och Nya Zeeland i ca 2,5 månader med start i februari. Planen är östkusten, Sydney > Cairns, sedan vidare till Nya Zeeland för både nordön och sydön. I Australien tänkte vi bo på hostel och i Nya Zeeland tänkte vi hyra en campervan.

Vi är som sagt två stycken barndomsvänner som skulle tycka det var roligt att ha med en tredje part. Ingenting är spikat och vi är öppna för det mesta. Vi söker en snubbe som är härlig, glad och inte har några problem med att ta saker lite som de kommer men som inte heller är oorganiserad.

Stämmer det in någorlunda in får du jättegärna höra av dig, vi bollar gärna lite mer idéer och eftersom vi är i planeringsstadiet är ingenting bestämt!
Av Marika7
14 feb. 2017 13:45
Hej Niklas, hoppas du har kommit iväg på din resa!

Hur ser planerna för Nya Zeeland ut? Jag och killen söker två till som vill köpa eller hyra bil i Nya Zeeland runt mars/april, för sällskap och för att dela på kostnaderna. Om ni fortfarande är intresserade finns jag på fb (Marika Salomäki) eller mejl (Logga in för att se e-postadress)