Australien i slutet av Februari

Av Franca
19 jan. 2016 10:38
Visningar: 34
Halloj alla Australien-sugna vänner! Jag tänkte ta mitt pick och pack och resa till Australien i slutet av Feb/Mars med målet att ha så jäkla kul!! Dock är jag som majoriteten här inte tillräckligt kaxig för att våga åka själv så vore superskoj om någon/några är på, trots att det blir ganska tätt inpå! Kan till och börja med vara flygkompisar och sedan känna om vi vill fortsätta resan tillsammans eller på egna håll. Jag är sugen på att resa östkusten och sen stanna på ett nice ställe ett tag och jobba när det börjar bli tomt på kontot;) Hör av er om ni är sugna på aussie i slutet av feb/mars och vill ha en reskamrat som är lätt att umgås med! kram
20 jan. 2016 09:18
Hej! Det här låter perfeekt! Jag har varit i Aussie förut och blev kalaskär, så vill såklart dit igen och stanna ett bra tag. Jag vill åka i början på mars/mitten av mars. Vore ju väldigt gött att ha en flygkompis och kommer vi bra överens även en resekompis! Vilken del av landet har du tänkt lyfta ifrån? :)kram!
20 jan. 2016 21:09
Hej tjejen!! Jag har tänkt att åka till Australien från Arlanda 22 februari ner till Melbourne för att stanna en månad. Efter det kommer jag att resa östkusten tillsammans med min syster som kommer då. Har några kompisar på plats i Melbourne men vill gärna ha någon att resa dit med och givetvis kunna hänga mer med där, så låter det lockande, hör av dig!
Av Nathaaa
21 jan. 2016 20:52
Tjoo brudar!!
Jag läste era kommentarer och jag tycker detta låter as najs!! Jag är såå sugen på Australien men vågar heller inte bege mig dit helt ensam. Hör av er/dig om detta låter intressant, tycker en gemensamflyresa dit och kankse till en början ett sällskao låter supernajs!
Kram på er :)
25 jan. 2016 09:58
Hej! Jag lyfter från Arlanda den 15 feb och är framme i Sydney dagen efter. Åker ner själv och det vore kul att att möta upp några härliga människor på resan. Har tänkt att resa längs med östkusten i en månad. Hör gärna av er så kan vi prata mer! :)
Kram
1 feb. 2016 12:43
Landar i Sydney 10 mars! Så bara att höra av er om ni åker ner! Kommer köra östkusten i ca 6 veckor och ta det lite som det kommer, kul med lite sällskap då jag inte har någon planerad reskompis än haha.
4 feb. 2016 14:46
Hej Hej!
Känner igen mig i det du skriver, är inte tillräckligt kaxig för att resa själv, inte till att börja med i alla fall då det kommer vara så mycket nytt så vore skönt att ha någon/ några som är i samma sits så man kan hjälpas åt, sen vore det ju självklart kul om man hade någon/ några att resa vidare med. Har även samma tanke, det vill säga att resa östkusten slutet av feb/ början av mars och stanna på ett ställe som man trivs på ett tag tills man vill fortsätta resa. Har du redan bokat flyg? Kram
6 feb. 2016 22:51
Hej alla igen!! Har varit lite off men nu har jag bokat ett flyg ner till Melbourne den 29:e februari aloooone. Har vänner där på plats men skaffar gärna en eller flera flygvänner för att ha lite roligare dessa fantastiska 30 timmar haha... Och alltid roligt att lära känna nya människor förstås! Hur har det gått för alla er?? Bokat?
Av Sophiec
25 feb. 2016 09:50
Hej! Jag flyger till Sydney den 29:e februari och tänkte stanna där i några dagar innan jag åker upp längst östkusten. Vore roligt att ses något ifall någon är där då!