Australien i jul?

20 sep. 2011 10:36
Visningar: 192
Hej!

Jag heter Sofia, 21 år och söker en reskompis för att besöka Australien en tid fram över.
Min tanke är att ta några ströjobb och röra sig runt landet för att ta del av dess kultur, historia, fester och traditioner.

Är du intresserad kan du höra av dig :)
Av Zoph
20 sep. 2011 11:05
Hej Sofia,
Det är ett helt gäng som ska ner nu i oktober och det vore ju jätteskoj om man höll kontakt så du/ni kan joina när ni kommer ner. En som kallar sig Ollee kommer jobba i Sydney i början och några andra kommer röra sig mer över östkusten. Massor som ska resa själva så bara att adda som vän här så kan vi höras =)
21 sep. 2011 16:57
Hej Sofia!

Mitt namn är Michelle och är 21 år. Har också tänkt att åka ner till Australien i höst, snarare runt mitten av november. Har tänkt jobba lite i Sydney ett tag sen vet jag inte riktigt hur planen är efter det. Åker även själv och skulle vara kul att ha någon att planera lite äventyr med.

Är en härlig och spontan tjej som nu söker lite äventyr! Så vad sägs?

/Michelle
2 okt. 2011 15:54
Hej!

Jag är en glad och lättsam tjej som åker till Sydney i januari för att jobba lite, men mest för att bara leva livet. Tänkte efter några månader bussa mig upp längs guldkusten. Någon som är i Sydney under denna tid eller som är sugen på bussresan? Mejla mig gärna på (Logga in för att se e-postadress), som sagt så är det roligare att diskutera med någon annan :)
3 okt. 2011 17:19
Hej Sofia!
Jag tänkte dra ner nu i januari och din plan med australien låter lik den jag själv tänkt mig. Jag möter gärna upp dig där nere :)
Hör av dig :)