Australien i januari

14 nov. 2014 18:49
Visningar: 278
Tjo! Jag är en student från Lund som behöver lite studieuppehåll. Tänkte dra till Australien för att ha det gött, spendera pengar och hitta på lite äventyr. Min tanke är att köpa en enkelbiljett och sen får jag se hur länge jag stannar! (Kanske cirka ett halvår, men jag lämnar det relativt öppet.) Känner dock att det kan vara tryggt att ha någon att åka med för att övervinna alla utmaningar som ställs mot en i början. Jag har hört från många att det kan vara ganska knepigt i början innan man kommer till ro, och då är det ju gött att ha någon med sig. Målet är först och främst Sydney, men sen får jag se vart vinden bär en.

Jag är en 22 årig kille och en väldigt skön prick om jag får säga det själv.

//Tobias
21 nov. 2014 12:42
Hej! Jag och en tjej jag fått kontakt med via denna sida har precis bokat flyg till Sydney!, vi åker den 27/1. Vi kanske inte kan flyga ihop då biljetterna nog är slut men det vore trevligt att ses på plats! Hör av dig om det låter intressant! :)
24 nov. 2014 10:13
Hejsan! Jag är en tjej på 21 som ska åka ner till Sydney och arbeta som au pair i ett halvår. Tanken är att åka runt den 14 Januari och jag håller på att kolla flygbiljetter just nu. Om du skulle vilja åka samtidigt eller bara ha någon att hänga med i början får du gärna höra av dig :) Mvh sandra :)
26 nov. 2014 00:43
Hallii!
Jag har planer på att åka till Australien i början på februari och har ganska exakt densamme tanke som dig. Vore grymt att resa dit med någon. Skriv gärna till Jonatan Motin på FB så kan man ta det därifrån.
8 dec. 2014 12:16
Tjenare!

Jag åker också själv till Australien, den 13/1-15. tanken är väl att uppleva lite samt försöka hitta ett bra betalt jobb. har inga direkta planer utan vet bara att jag kommer starta i Sydney. Hade vart trevligt att ha någon att resa med i början då det säkert kommer ta ett tag innan man riktigt smälter allt etc. :)

hör gärna av er på FB eller något
Av Kkajsa
15 dec. 2014 21:54
Hallojsan!
Jag är go och gla tjej från söder om Malmö som i början av februari eller slutet av januari tänkte åka till Australien och sedan gärna rest till nya Zeeland eller Bali!
Ingen av mina nära vänner vill ut i världen just nu så att ha någon att börja med resan med i alla fall hade varit kul!
Jag vill leva livets glada dagar och uppleva så mkt som möjligt!
Hade tänkt att resa östkusten och stanna lite överallt.
Du får gärna hör av dig om det låter intressant!
Antingen här eller på Facebook- Kajsa Hallberg
Ha det toppen!
// Kajsa :)
30 dec. 2014 22:35
Hej! :)
Jag är en glad och enkel tjej från Göteborg. Har pluggat ett halv år, men vill ut och se världen nu. Jag hade tänkt att börja i Australien och sedan vidare till Nya Zeeland, Bali och sen får vi se (är öppen för förslag). Kan åka från den 20 januari ungefär och framåt och hade tänkt stanna till april/maj eller så länge pengarna räcker.
Vad jag vill ha ut av resan är att upptäcka världen, träffa nya människor och festa.
Du får gärna höra av dig, om det låter intressant.
Facebook - Hanna Sundström
/Hanna
30 dec. 2014 23:03
Hejhej! Även jag kommer åka någorlunda själv till australien i slutet på januari från Bali. :)Hade vart skitkul att möta upp dig eller någon av er som svarat! Sällskap är alltid roligare! Flyger till Melbourne och kommer åka kusten uppåt! Är öppen för det mesta och gillar att träffa nytt folk! 22årig tjej från götet som älskar att resa.
Skriv på fb om någon är sugen på att mötas upp!:)

https://www.facebook.com/stephanie.blommartensson
4 jan. 2015 15:09
Jag är en glad och spontan tjej från malmö som vill åka till australien melbourne i jan/feb
letar rese sällskap vill jobba och njuta av livet i australien men har i heller inga vänner som vill ut i världen just nu, så resesällskap hade varit jätte skoj!
hör gärna av er eller lägg till mig på facebook! https://www.facebook.com/bonnie.svensson.1
6 jan. 2015 16:32
Oj, vad många svar jag har fått här! Tänkte bara säga att min resa är bokad den 27 januari till Sydney, men vill någon träffas där nere och hitta på något så är det bara att lägga till mig på fb :D

https://www.facebook.com/tobias992