Australien i höst/vinter!

11 juni 2017 15:21
Visningar: 158
Hallå! Jag heter Anja och är 20 år gammal. Börjar bli less på lilla Umeå, eller egentligen hela kalla Sverige om jag ska vara ärlig. Så tänkte därför resa till Australien någon gång mellan oktober/januari. Har tyvärr ingen kompis som är taggad på samma typ av resa så hoppas jag hittar någon här! Tanken är väl att jobba, festa, surfa och träffa massa skönt folk. Sydney är väl dit jag funderat på mest att dra så gärna någon/några som vill dela på en lägga där. Sedan är jag heller inte omöjlig om du vill resa runt men stannar gärna ett tag och jobbar innan. Tveka inte på att skriva!
13 juni 2017 20:59
Hej! Jag tänkte åka i mitten/slutet av Oktober och stanna minst 6 månader. Har vänner i Australien på flera olika ställen, både på östkusten och på västkusten så de vill jag besöka. Jag vill gärna lära mig dyka, surfa och bara uppleva och se så mycket som möjligt, samt jobba lite mest för erfarenhetens skull. Den 9 mars 2018 är det dessutom ett bröllop för några av mina vänner i Blue Mountains utanför Sydney, så det blir äkta aussie-festande. Tyvärr har min reskompis dock hoppat av, så desperat försöker jag nu hitta någon annan som vill hänga på. Hade kunnat tänka mig att se NZ och Indonesien också, men det är inte alls lika viktigt :)
18 juni 2017 22:14
Hej! Jag tänkte resa i september eller början av oktober och vill verkligen resa längs östkusten. Vill sola, bada, festa, lära känna nya människor och bara uppleva allt. Hör av dig på Facebook om det låter intressant, Louise Rönnblom där :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret