Australien i Höst!

14 maj 2014 18:08
Visningar: 114
Tjena folket!

Tänkte köra flygplanet ner till Australien i början av oktober för att se lite mer av världen! Tänkte vara borta i ca 2 månader o testa på saker man känner för!

Är en kille som blir 20 bast denna sommaren och för att fira de blir de en resa! Är väldigt lätt att ha o göra med och väldigt impulsiv. Älskar att testa nya saker!
Blir min första långresa och hade vart galet kul att få åka med någon som har samma intresse! Polarna har inte riktigt samma tankar om vad man ska lägga pengarna på...

Har du några liknande planer så kontakta mig gärna! Har inte planerat så mycket än så kom gärna med förslag så kan vi planera en grym resa ihop!!
14 maj 2014 20:56
Tjena Marcus!

Jag har också tänkt att dra ner till Australien i oktober då jag har tröttnat rätt rejält på knegarlivet.
Tanken är dock att stanna ungefär ett år, arbeta och resa runt.

Hade du tänkt dig hela östkusten eller blir de något i Perth / Nya Zealand?

Ha de gott
14 maj 2014 21:09
Tja!

Jag har väl tänkt lite på östkusten men även Nya Zeeland!
Jag kan tyvärr bara va borta 2 månader då jag har annat hemma!

Vad känner du är viktigt för dig när du kommer ner ?
14 maj 2014 21:27
Östkusten känns mest aktuellt för mig också, gärna norra delen med Darwin och även Cairns men vet inte hur det ser ut med flyg till dom städerna.

Annars har jag inte mycket planerat, men är nog kanske bäst så :)
14 maj 2014 21:33
ja det låter ju bra! Hade en liten plan på om man börjar i söder o kanske drar sig uppåt ? nä jag tror inte man ska planera allt för mycket utan ta de som det kommer lite! Haft nån tanke på att bila ?
14 maj 2014 21:48
Var vill du börja ifrån? Sydney? Melbourne? Tror inte jag kommer köra hela kusten på en gång utan kommer nog stanna i vissa städer och jobba och sen resa vidare när man känner sig klar. Tror de blir svårt att resa tillsammans hela resan men man kan kanske åka ner tillsammans i alla fall.

Har varit i Australien tidigare och då körde jag från Melbourne och kusten upp till Cairns. Då var jag nere i två månader och kändes ganska lagom om man inte ska jobba.
14 maj 2014 21:52
Melbourne hade jag tänkt, o sen ta nya zeeland i slutet, vet inte hur långt upp jag ska åka, några tips? ja de hade väl kanske funkat o åka ihop o sen se vart man tar vägen där nere? När har du tänkt flyga ner ?
14 maj 2014 22:22
Låter ju som en smart resplan :)

Förhoppningsvis i September eller oktober
14 maj 2014 22:57
ok! :) jag kan inte åka innan den 1 oktober, är det för sent för dig att åka? hur många pers vill du åka med ?