Australien hösten 2016

6 mars 2016 20:59
Visningar: 18
Hej. Jag har haft planer väldigt länge på att åka till Australien och hade tänkt åka nu i höst. Jag vill åka dit och jobba samt resa runt i landet under några månader, inget tidsbestämt än. Undrar om det finns någon som har liknande planer som vill resa ihop eller mötas upp!
Hör väldigt gärna av er :)
/ Emelie
7 mars 2016 00:52
Hej Emelie! :)

Vad roligt att någon som också är sugen på Australien. Jag har som du också funderat länge på att åka dit men något har dragit mig tillbaka men känner mig nu redo att åka och upptäcka annan del av världen och komma bort från tråkiga vardagen ett tag. Roligare skulle det blir förstås att åka med någon speciellt till Australien!

Jag pratar gärna mer med dig om planerna och lära känna dig, skicka gärna en vänförfrågan på Facebook så kan vi prata där : https://www.facebook.com/anna.nilsson.775

Ha det så bra så länge :)

// Anna
8 maj 2016 18:58
Hej Emelie! Jag går i princip samma tankar som du, resa till Australien under hösten (oktober/november) och upptäcka fina platser/människor under några månader och eventuellt jobba för att få ihop mer till reskassan. Skulle vara grymt att avsluta resan i Nya Zeeland, innan hemfärden tillbaka till Sverige!
Hör av dig om du vill prata mer! Kram