Australien hösten 2015

20 nov. 2014 15:37
Visningar: 257
Hej!

Jag är en tjej på 20 år som är glad och gillar att ha kul. Jag bor just nu i Oslo för att få ihop så mycket pengar som möjligt till en resa till Australien i höst. Hemma i Sverige bor jag dock i en liten stad som heter Trosa som ligger ca en timme från Stockholm.

Det jag skulle vilja göra i Australien är att sola, bada, träffa nya människor, jobba lite, dyka, hoppa fallskärm, lära mig surfa, resa runt, festa osv. Det här är någonting jag har velat gjort ett bra tag men mina kompisar har inte riktigt velat tagit tag i det. Därför letar jag nu efter någon som vill göra liknande saker som mig, för jag har ingen lust att åka själv. Jag har tänkt att vara borta ett halvår eller något sånt så man hinner göra det man vill.

Hör gärna av dig om du känner dig sugen, adda Julia Uddman på facebook eller skriv här :)
20 nov. 2014 21:13
Hejsan! jag hade också tänkt åka till Australien hösten 2015 :)
Jag hade tänkt sola, bada, dyka, träffa folk, festa och göra massa annat kul.
Jag håller för tillfället också på att spara pengar så jag kam komma iväg. Ingen av mina vänner kan /vill/har råd och vill inte heller åka själv så letar också någon kul att åka med :) När hade du tänkt åka?
Av Linddah
20 nov. 2014 22:03
Hej jag håller med på att spara pengar och jag är inne på samma spår som dig! Och har precis samma problem som dig, jag har vill åka men mina kompisar tvekar och jag vill inte åka själv. Jag hade tänkt börja med några månader men om man få jobb och så vidare så hade jag kunnat stanna längre.
21 nov. 2014 16:14
Jaa precis :) var i Australien hade du tänkt åka?
24 nov. 2014 03:39
Är också intresserad, följer inlägget!
26 nov. 2014 11:02
men tänkt att de faktiskt finns roliga människor som också vill ut som jag !! Jag är mer än super intresserad och hänger gärna på ! jobbar rent ut sagt arslet av mig för att ha så mycket pengar som möjligt så man kan va borta tills pengarna är slut hehe :) jag heter Nicole franqueline rongione på fb ! Adda mig gärna så är jag på att åka så fort plånboken tillåter vilket inte alls är så långt kvar skulle jag tro. :) skulle ju vara otroligt kul att kanske få ihop ett härligt litet gäng eller så ! :)
3 dec. 2014 15:09
Hej!

Jag bor i Melbourne just nu och har jobbat klart den 15 mars. Har då tänkt att resa östkusten och söker resekompis/ar då min förra bangade.

Hör gärna av dig om du vill veta mer på antingen min fb (Rebecca Calderon).
Skulle vara kul att veta mer om dina planer o tankar om resan. :)