Australien hösten 2014 (oktober)

8 maj 2014 22:55
Visningar: 188
Hej!

Jag är en tjej på 22år som bokat en biljett den 12 oktober till Sydney. Jag ska precis börja planera min resa men bokade bara biljetten som ett startskott! Jag planerar att vara där i ett parmånader men att hitta jobb ganska så direkt eftersom jag inte hunnit spara ihop en förmögenhet att leva på.

Min plan är att ha Sydney som utgångspunkt, jobba och bo lite där. Därför tänker jag ansöka om ett working holiday visa. Jag vill även hitta på massa saker som att dyka, lära mig att surfa och träffa massa härliga människor och se
vad Sydney har att bjuda på för att sedan efter några månader åka runt lite i Australien, Nya Zeeland och Asien osv. Om någon annan också åker själv och är sugen på resesällskap så får ni gärna hör av er. Antingen här eller kontakta mig på facebook; Caroline Stensved.
9 maj 2014 00:23
Hallå!
Ska också dra ner till Sydney! och vore kul med sällskap, vet inte hur länge jag blir där men har också Sydney som utgångspunkt, sen får jag se vad som händer!
Så hör av dig om du tycker de verkar intressant.
Hare!
10 maj 2014 23:37
Heey,

Vad kul! När hade du tänkt att åka? :)
11 maj 2014 16:10
Har inget fast datum, men ja skulle kunna åka samtidigt, spelar ingen roll! Vore gött om man kunde flyga ner tillsammans, 33h flyg själv kan ju bli lite bittert.