Australien höst 2013

3 sep. 2013 14:11
Visningar: 220
Hallå! Har planer på att åka ner till Australien runt den 10:de november själv eftersom ingen av mina vänner kunde pga studier & jobb osv. Jag vill vara borta i ungefär 6 månader och jag tänkte börja min resa i Melbourne! Planen är framförallt att jobba för att sedan kunna resa runt och uppleva så mycket som möjligt. Jag är en spontan och social tjej och jag är definitivt öppen för andra idéer med! Har resvana sen tidigare!
Hoppas vi hörs /Julia
4 sep. 2013 07:30
Hej Julia! Jag läste precis ditt inlägg och det är precis som jag själv har tänkt mig! Här är lite vad jag tänker:

Hej! Jag är en tjej på 19 år som är sugen på att dra till Australien! Jag är en öppen och glad tjej som gillar att träffa nya människor.Jag har en kompis nere i Melbourne som tycker att jag ska komma ner och hälsa på, men hade varit kul att åka ner med någon och kanske börja resan med. Jag bor och lever gärna billigt och att festa är inte prio 1 för mig. Jag vill se mig omkring i Melbourne och områden runtomkring staden. Jag är sugen på att lära mig surfa och eventuellt dyka! Nya Zeeland är också något som lockar! Jag hade tänkt börja med att hitta ett enklare jobb så man får in lite pengar samtidigt som man knyter kontakter där nere, för att sedan börja se sig omkring och ta allt lite som det kommer! Planen är att söka ett working-holliday visum och att stanna 6 månader.
Jag är spontan och öppen för idéer och andra tankar :D
4 sep. 2013 12:29
Hejsan! Jag tror vi tänker ganska lika :) Det hade varit skitkul att ha någon att åka ner med och starta resan med! Jag har varit där en gång tidigare, och det är verkligen en sjukt mysig stad! Jag funderar på att åka genom blueberry, för att få hjälp med jobb och lite sånt! Är också grymt sugen på att lära mig surfa och ta dykcertifikat. Nya Zeeland känns som ett givet stopp :) När har du planerat att åka?
4 sep. 2013 12:56
Åh vad härligt!! Hade verkligen varit jätteroligt! Jag ska också åka genom blueberry och skaffa work&travel visum och så :) min tanke är att åka runt 20-27 november :) skulle va kul att flyga ner tillsammans så man inte känner sig så ensam haha.. Ja NZ verkar helt underbart!! Jag är så taggad!
4 sep. 2013 16:38
ja känns som dom kan vara till stor hjälp! haha ja precis, alltid skönt att ha någon att prata med liksom! jag hade dock planer på att åka ner lite tidigare, slutar nämligen jobba i början av november :) men du är inte sugen på att åka lite tidigare? :)
6 sep. 2013 11:22
Hej Julia,

Jag är också sugen på att åka ner och göra precis det du vill! Jag vill åka i november, har inget specifikt datum så är öppen för vad som! Jag vill gärna jobba och vara borta i ca 6 månader med lite rundresor i slutet! Jag är 21 år och är rolig, spontan, öppen och pratglad!! Jag har precis samma problem som du har, jag har ingen att åka med så det hade vart kul att åka ihop med! :) Jag har resvana sen tidigare men dock aldrig vart i Australien så är sjukt taggad! :)
6 sep. 2013 12:48
Hej Amanda!
Det låter ju hur bra som helst! vi har väl i princip exakt samma plan haha! Är också ganska pratglad av mig!!
Kanske kan prata mer på fb om det?? :)
6 sep. 2013 12:55
Ja det låter perfekt! Jag heter Amanda Stark, jag vet inte det är lätt att hitta mig men sök annars på min email jag använder; (Logga in för att se e-postadress)

Lägg till mig så kan vi prata mer där!? :)
7 sep. 2013 11:24
Hej! Min tanke är också att åka i november någonting, skulle va så kul att dra ett litet härligt gäng härifrån och starta tillsammans:)
7 sep. 2013 16:41
Citerat från Emmabend:
Hej! Min tanke är också att åka i november någonting, skulle va så kul att dra ett litet härligt gäng härifrån och starta tillsammans:)
Absolut! Vi är två tjejer som planerar att åka i början av november. Häng på!!! :)
8 sep. 2013 18:39
Citerat från Jjonsson:
Citerat från Emmabend:
Hej! Min tanke är också att åka i november någonting, skulle va så kul att dra ett litet härligt gäng härifrån och starta tillsammans:)
Absolut! Vi är två tjejer som planerar att åka i början av november. Häng på!!! :)
Jaa ju fler desto roligare! :)
8 sep. 2013 21:57
Hade ni tänkt boka flyget samtidigt? Ska ni båda åka med blueberry?:)
10 sep. 2013 00:50
Ja det var väl tanken :) vi får se hur det blir med det, pratade lite om det och kom fram till att det förmodligen är enklare att fixa saker på egen hand om man är två eller fler, så funderar på att skippa blueberry :)
10 sep. 2013 07:06
Åh okej! Jag kommer nog åka med blueberry i vilket fall, känns tryggare att få hjälp i början(tycker jag iaf, som inte är så resvan ;) ) men flyg skulle va Nice att boka tillsammans, vilken flygplats ligger dig/er närmast? :)
10 sep. 2013 10:23
Ja absolut, gör så :) ja det håller jag med om! För vår del så är det antingen Landvetter eller Köpenhamn som ligger närmast. Hur är det för dig? :)
11 sep. 2013 06:51
Okej! Jag bor på Gotland, så Arlanda är närmast:) men jag funderar på att flyga nerifrån Skåne/Danmark för jag har lite släkt där som jag ska hälsa på innan! Kan vi inte göra fn grupp på fejjan och snacka ihop oss om flyg/datum osv?:)
11 sep. 2013 16:35
Hej! Jag har också samma planer som er alla här och har även pratat med en annan tjej :) Vi har pratat om att åka i Januari men jag kan tänka mig att åka i December också! Hade ju varit kul att mötas upp!
Lägg gärna till mig på Facebook (Matilda Björkegren) eller länka om ni skapar en grupp så kan vi prata vidare :)