Australien, Asien, Nya Zeeland Januari-Maj 2017

16 jan. 2016 16:17
Visningar: 40
Vet inte om många är inne här ett år innan de åker iväg på sin resa haha men gör ett litet försök. Iallafall, under Januari-Maj 2017 planerar jag en resa på 5 månader. Börjar i Australien, backpacka, jobba och resa runt, för att sen fortsätta till Asien/Indonesien/Bali och de andra öarna i Indonesien. Även Nya Zeeland lockar om jag har råd och tid. Just nu ser det ut som jag gör min resa själv eller med en vän. Inget är hundra planerat förutom Australien och är öppen för många idéer osv. Om du också har planer på något liknande (så långt fram som om ett år haha) så hör gärna av dig. :)

Spontan tjej som vill iväg till värmen, se och uppleva nytt, surfing, festa, träffa nya människor och bara ha allmänt kul.

Nu till hösten 2016 i Oktober åker jag iväg som volontär under 3 månader till Costa Rica på barnhem och även ett ett ställe där de tar hand om vilda djur som ska ut i naturen igen, många söta apungar :) Så från Costa Rica flyger jag till Australien och börjar en ny resa på andra sidan Jorden :)
17 jan. 2016 15:02
Jag är intresserad. Jag har länge velat åka till Australien och Nya Zeeland och har än så länge inte hittat någon att åka med. Jag vill vara borta 4-6 månader och bara se nya ställen och få uppleva saker (surfa, träffa nya människor, dyka mm) Eftersom jag vill vara borta så länge så har ingen av mina vänner varit intresserad så jag vill gärna ha en reskompis!

Jag är en tjej på 19 vårar som tog studenten i våras och jobbar just nu för att få ihop pengar.

Hör gärna av dig. :)
Av Hallro
18 jan. 2016 07:13
Åker med stor sannolikhet till Filippinerna februari 2017 , stannar där nog 2 månader om du har vägarna förbi =)
31 jan. 2016 18:10
Hej!
Jag har liknande planer som dig. Jag vill stanna i Australien en längre period för att starta nya äventyr! Framför allt uppleva och träffa nya människor. Hade också tänkt mig backpacking. Ser att du också ska till Costa Rica, jag vill även dit jag med haha :) vi kanske kan prata mera? bara att höra av sig / Hanna :)
1 feb. 2016 11:38
Jag planerar också en resa till sommaren -17 (haha framförhållningen här alltså!) Nya zeeland lockar absolut, men även länder som Indien, Nepal, Indonesien, Sydamerika, Sydafrika. Någon som vill fnula på att göra en jordenrunt resa? Bara höra av sig :D