Australien/asien januari-? 2016 reskompis söker

14 sep. 2015 14:49
Visningar: 49
Hej, jag heter Rebecka och letar efter någon som
Vill åka iväg under någon/några månader till australien för att leva livet, testa surfing, festa, träffa människor pch bara njuta av ungdomen! Jag tänkte mig att man drar iväg i januari och sen resten av resan är jag extremt flexibel att diskutera om. Öppen för förslag!

Jag älskar att testa på nya saker, spontanitet är underbart och jag älskar att bjuda på mig själv och leva för stunden.

Hör gärna av dig om du också är sugen på att dra iväg, oavsett vad du har för funderingar, som sagt så är
Jag väldigt flexibel men min deöm är australien :)
21 sep. 2015 10:33
Hej! Jag är sugen på att dra iväg i mitten av Januari / början av Februari! Tänkte börja i Sydney och stanna där ett par veckor sen dra mig vidare längst östkusten upp till barriärrevet. Hade gärna åkt tillsammans med någon :)
Av Annaa95
24 sep. 2015 17:56
Hej ! Jag är jätte intresserad av att åka, tänkte göra det i Januari/februari. Helst med en resekompis annars åker jag själv! Jag tänkte dock jobba i Australien också. Är det något du är sugen på?
3 okt. 2015 09:36
Heej!! Är 19 år och har liknande planer som du verkar det som! Tänkte resa till Sydney i januari (har dock planer på att jobba ett tag) vill uppleva så mycket som möjligt, träffa nya människor, festa, sola och bada osv! Om du vill prata mer så är det bara att skriva på fb; (alice wibaeus)
6 okt. 2015 16:14
Hej!
Har ni hittat någon att resa med? Jag kommer dra iväg i början av januari och letar efter någon att resa med. Vart jag reser spelar inte så stor roll, är väldigt flexibel.

Hör av er här eller på fb :)

/Johanna
7 okt. 2015 18:54
Heej! Även jag vill resa iväg till i januari/februari och stanna i ett par månader. Jag reser gärna ihop med någon, det blir mycket roligare att upptäcka och skapa minnen med någon istället för att resa på egen hand. Gjorde Asien förra året så detta året vill jag gärna till Australien!

Jag är en positiv och spontan tjej som också är väldigt flexibel när det gäller resväg och städer, men skulle gärna jobba lite under tiden. Ni får så gärna höra av er på facebook: Alexandra Ekstrand
10 okt. 2015 11:50
Hej! Jag jag heter Maria och är 19 år. Vill jättegärna åka iväg till Australien i januari och det skulle vara jättekul om man kunde åka några stycken med liknande planer! Jag skulle även vilja prova på att jobba där ett tag men vill såklart resa runt och ha roligt också.
Hör gärna av er till mig på fb. Heter Maria Seveborg där
Av Viviaan
14 okt. 2015 19:09
Hej! Jag är en tjej på 18år som just nu planerar en resa till Sydney i mitten av januari. Det är en månad i Australien och sedan en vecka i Nya Zeeland. Det är samma mål med resan jag har, leva life liksom och testa en MASSA nytt. Hör gärna av dig om du är intresserad! :)
14 okt. 2015 22:29
Hej!
Jag är en 21-årig tjej som bor i Örebro och är sugen på att komma bort från Sverige i vinter!
Jag har har lite kontakt med en till tjej och vi är inne på Asien i vinter! Vi har pratat om att åka ner i januari men inte planerat så mycket mer! Det skulle vara superkul att åka ett gäng! Vi är väl öppna för förslag men Vietnam, Kambodja och Bali hade varit häftigt!
Hör gärna av dig!

mvh Malin