Australien 2015 höst

4 dec. 2014 23:41
Visningar: 189
Tjena tjena!

Jag är en tjej från Norrköping som söker en reskamrat till Australien hösten 2015. Någon som känner sig manad?

Jag är en tjej som tar studenten i vår, och vill gärna ut och resa efter alla år av pluggande. Jag är en ansvarstagande tjej, som älskar spontana saker, inte rädd för att testa nya saker och älskar äventyr. Glad och gillar när det händer saker runt om kring mig.

I Australien vill jag jobba, surfa, festa och resa runt. Glömde jag något? För jag vill nog testa det mesta, till och med att jag skulle vilja testa och hoppa fallskärm.

Jag har tänkt stanna minst 6mån helst ett år om det går. Tanken just nu är att åka med goxplore, då det kan vara schysst med en arbetsförmedling där nere och lita stöd om det skulle behövas. Men detta kan givetvis ändras om du inte gillar det förslaget!

Hör jätte gärna av dig om du finner att detta inlägg gjorde dig intresserad!
Av Lisaah
9 dec. 2014 18:56
Hej!
Jag kommer dra ner nästa höst, just nu ser det ut som jag kommer åka själv då alla mina vänner antingen pluggar eller inte vill/har pengar att åka :)

Min plan just nu är att börja med att jobba i Sydney ett halv år sen resa runt och uppleva så mycket som jag bara kan :D Dock så kommer jag inte åka med varken goxplore eller någon annan liknande grej, hört myycket dåligt om dom och att de verkligen inte hjälper dig mer än här i Sverige, när du väl kommer ner så står du själv iaf :/

Lägg gärna till mig på fb, Lisa Hedvall (Har samma profilbild på fejjan som här ifall det finns flera med samma namn haha :) )
Av Mariiak
8 apr. 2015 12:34
Hejsan:) låter som att du har samma tankar som mig.. Vi låter rätt lika och har samma "planer" (: !! Har tänkt att åka ensam i oktober kanske . Kolla lite på goexplore, känns som en trygghet. Men hört från en vän som åkt med dom att de är onödiga pengar och jätte enkelt att ordna allt på egen hand. (: hör gärna av dig på Facebook🎈