Australien 2014

Av Aidualc
7 nov. 2013 12:18
Visningar: 183
Hej! Jag är en 20-årig tjej som börjar tröttna på vardagen här hemma och vill ut och se världen. Problemet är att alla vänner jobbar/pluggar och har inte möjlighet. Därför letar jag efter en eller flera tjejer runt samma ålder som vill upptäcka Australien med mig. Jag gillar äventyr så dykning och vandring kommer absolut finnas med på schemat. Är rätt öppen för förslag angående längd och ställen att besöka. En sak är säker - jag vill ut och resa!

Känner du dig manad? Skriv till mig så ska vi se vad vi kan hitta på =)
Av Theabj
7 nov. 2013 20:35
Hej! Jag är en tjugoettårig tjej som har lite samma planer. Jag jobbar hemma men jag vill jättegärna resa till Australien i vår! Mina vänner jobbar också och pluggar så de kan inte.. Jag är absolut intresserad av att dyka och vandra också.

Så jag är absolut manad att åka! Det hade varit jättekul att hitta lite resekompisar!
Av Lojs_e
10 nov. 2013 20:02
hej Tjejer!

Jag är 21 år och vill verkligen resa i vår, jag spelar handboll och den tar slut i mars så har tänkt att åka i slutet av mars! Jag är spontan och älskar att uppleva och äventyra! :D Så dykning är absolut en sak som står på min planering också!

Skulle verkligen vara kul att åka med någon, min kompisar pluggar och jobbar också, så har ingen att åka med! :)
Hör gärna av er! :)
Av Aidualc
10 nov. 2013 20:11
Hej tjejer! Har haft dumt internet så inte kunnat logga in, men nu är jag här!
Va kul med svar från er! Kul att där finns tjejer med samma mål. Men måste fråga, hur vill ni planera? Att man ses bara någnstans och hänger tillsammans någon dag eller så, eller reser igenom australien tillsammas, och sen om man hittar fler på vägen så får dom följa med? :) Jag är rätt flexibel så kan resa när som helst, men klart det kliar i fingrarna!!

Lojs_e , va kul med handboll! Spelade handboll men la av för några år sedan! ;)
Av Lojs_e
12 nov. 2013 18:11
Haha dumt! ^^
Min tanke är att jag gärna reser tillsammans med någon genom Australien! :) ev, om ni skulle vilja åka tidigare än av jag kan så kanske man kan möta upp varan där nere! :) jag reser gärna runt och om man hittar folk som vill hänga på så vore ju de kanon kul! Ju fler desto roligare tycker jag, iaf ibland ;)
Hur länge har ni tänkt vara borta? :) min tanke är lite också att jag gärna vill resa lite till nya Zeeland och gärna lite i asen också :) men börja just i Australien, sen får man se jag kanske inte ens vill åka därifrån ;p