Asien i början av 2019?

Av _frida
25 aug. 2018 21:30 (redigerad)
Visningar: 407
Hej! Jag är en glad 20 årig tjej som tog studenten för ett och ett halvt år sedan och har sedan dess arbetat. Nu känner jag mig trött på vardagen och är väldigt intresserad av att backpacka i Asien ett par månader i början av 2019. Vännerna här hemma är inte lika sugna som mig på en sådan resa, därför vänder jag mig hit!
Det finns ingen färdig plan ännu men vill gärna besöka något av Kambodja, Vietnam, Malaysia, Singapore, Bali, Lombok och Filippinerna men är verkligen öppen för förslag.

Hoppas någon/några av er är sugna på att dra iväg!! 😍🌴☀️
Medlemmen har tagit bort svaret
23 sep. 2018 23:20
Har i stort sett precis samma planer, och kompisen jag tänkte åka men från början kanske inte längre kommer kunna åka😬

Jag vill försöka uppleva och upptäcka så mycket som möjligt men är även ute efter lite tid att bara ligga på stranden och chilla🏖️☀️
Hör gärna av dig och du är intresserad av att prata lite mer!
25 sep. 2018 21:03
Hej! Jag är 19 år gammal och är inne på samma sak som dig, hade så gärna velat backpacka i Asien i vinter! Jag åker gärna i början av januari och tänkte ungefär samma länder som dig, kanske även Australien. Är du intresserad får du gärna skriva till mig på instagram, hannaagrens heter jag där :)
26 sep. 2018 09:51
Hej! Jag är 19 år och har samma problem som dig, ingen av mina vänner är sugna på att backpacka, men jag vill verkligen åka så det hindrar inte mig. Jag har funderat på samma länder som dig och är såklart öppen för fler förslag. Jag vill uppleva mycket, bada, sola, festa och se så mycket som möjligt under denna tid. Är du intresserad får du gärna skriva till mig här eller på Instagram, Stinastenbock heter jag där:)
1 okt. 2018 12:48
Hej!! Är också en tjej som vill ut och resa i Asien men har även jag samma ”problem” då ingen av mina vänner kan eller känner samma behov av att resa som jag. Är en go och glad tjej på 21 år och vill framförallt åka till Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore och Filippinerna men är flexibel och ingenting är bestämt mer än att jag vill iväg☺️ Heter jennielblomqvist på Instagram om det låter intressant så kan vi snacka mer där. ☺️
Medlemmen har tagit bort svaret
9 okt. 2018 22:43
Heej allesammans!
Även jag reser ner i slutet på januari men min sambo åker hem efter 4-6veckor och vill gärna fortsätta resa med någon därefter!
Han är sugen på Filippinerna och Vietnam, så jag tänkte bocka av det med honom och sen resa vidare. Thailand? Laos? Kambojda? Malaysia? Jag är på där det finns någon som vill hänga :D Jag kommer plugga distans samtidigt (men förhoppningsvis inte allt för jobbigt) så jag vill kombinera det med äventyr, strandhäng och fest!
Budget kommer att vara medelmåtta, inte allt för lyxig men inte det billigaste heller (tror jag tippat på cirka 300 svenska kr/dag) men man kan ju unna sig vissa dagar och snåla in andra dagar.

Vill beskriva mig själv som positiv, rolig, knasig, spontant men samtidigt lugn och klok när det gäller. Har varit en jädrans partypingla tidigare år men börjat mogna lite.. uppskattar därför gärna någon som är på samma plan och faktiskt njuter av lugna dagar men fortfarande kan vara lite ung och "omogen" när det väl behövs - för det är faktiskt kul ;)
Skriv om någon är intresserad utav att mötas upp jätte gärna!!! Ni finner mig på insta också: lisasallad. :D
10 okt. 2018 15:57
Hej!! Jag heter Klara och jag är 21 år gammal. Jag har samma problem som er andra :) Planen var att jag och min kompis skulle varit ute och rest förra vintern men hon ångrade sig i sista stund och sen dess har det inte blivit av för att ingen annan av mina kompisar har varit sugna på det.

Jag är intresserad av att resa runt i Asien, och vilka länder spelar ingen roll för mig ;) Jag är en glad och social tjej som är öppen för förslag :) hör gärna av er om ni är intresserade! Jag heter klarawallington på instagram och ni kan skicka där :)
19 dec. 2018 00:59
Hej! Har faktiskt samma planer som er, kommer åka till Thailand i feb-april. Så kanske mötas upp nånstans? :)

Insta: dearjasmiine
Diskussionen är stängd för nya svar