Asien, Austarien, nya zeeland i höst?

12 apr. 2014 20:23
Visningar: 91
Hej, jag heter Elina och är en pratglad 20åring från norrland.
Jag vill ut och resa till hösten efter jag ha slutat jobba eftersom jag inte riktigt vet hur lång säsongen blir skulle jag gissa på mitten av oktober. Jag skulle vilja fara och se Asien men framförallt Sydostasien, nya Zeeland och Australien. Är även väldigt sugen på att fara till Indien också. Om jag ska vara mer specifikt på de länder jag vill se i Sydostasien är det Malaysia, Vietnam och Thailand. Egentligen har det inte så stor betydelse vilka länder det blir eftersom jag vill bara ta mig iväg och se något annat, uppleva något nytt osv, Jag hade tänkt mig om man far iväg att man ska va borta i minst 2 månader och max antal månader man orkar med innan hemlängtan är för stor ( vilket är svårt att säga kan va 4, kan 6, kan även va bara 2,5 månader),

Det jag vill ha ut av resan är väl att träffa nya människor, uppleva nya saker, se naturen vill inte bara ligga på stränder och festa, vandra i berg och se häftiga utsikter men även se städer osv. Jag vill göra allt möjligt! Jag skulle även vilja leva på ganska låg standard för att få prova på de livet och för att få så mycket utav pengarna som möjligt. Men skulle inte ha problem med att lyxa på det nån gång.

Och varför jag skriver är här är för att jag självklart söker någon/några att resa med. Finns det någon/några som är sugen att hänga på? Jag vågar inte riktigt åka själv eftersom de känns så osäkert haha. Eftersom mina vänner har inte tid,lust eller pengar att åka iväg måste jag vända mig till internet och hoppas på de bästa :p Jag är som sagt en väldigt pratglad tjej och oftast glad. Är lite försiktig av mig men skulle inte ha något problem alls med att hoppa buggyjump, ta dykarcert osv. Är det någon som känner sig sugen på att hänga med? Hojta till isåfall! (:
16 apr. 2014 16:56
Jag är intresserad! Har nästan samma planer som du. Vill vara borta max 3 månader och besöka Australien, Nya Zeeland och Asien :)