Visningar: 606

Away Resort - Ao Noi Resort passage

För er som tänker bo på Away Resort så rekommenderar vi er att ta en promenad runt udden till Ao Noi Resort där det finns en underbar beach. Tar 10 min och det är en trevlig promenad genom vegetationen.
Plats: Koh Kut, Thailand
Bilden tagen: 2 januari 2008
Kommentarer
21 nov. 2008 15:44
Hej hittade din sida .. som vanligt av en slump när man sitter å kollar RG vi har faktiskt bokat Ao Noi resort mellan jul å nyår.. vad härligt att de verkar vara lyckat.. vad mer skulle du rekomendera att man skall se/göra/bo/uppleva...runt koh chang Har ni själva bokat något innan eller låter de komma efter hand?? De ska bli så underbart att få komma till värmen. trevlig helg // S
13 juni 2008 08:58
Hej! Vi trivdes mycket bra på Away Resort av den anledningen att det var lugnt & mysigt, härlig vegetation & underbara bungalows med sköna sängar samt utomhusdusch ( 4-bädds bungalow ). Det finns ingen beach att bada vid, därav att vi gick en promenad runt udden som ledde oss till Ao Noi Beach. Stranden är mycket fin & gott om plats erbjuds. Vi åt lunch på deras restaurang som hade en bra prisbild och smakade gott. Egen ananasodling gjorde att det var verkligen "färsk" efterrätt vi serverades - supergott! Hela resortområdet ligger trevligt på en sluttning med grönskande palmer/blommor. Åker jag tillbaka till Koh Kood så skulle jag hellre göra ett försök att boka Ao Noi än att bo på Away ännu en gång. Hoppas detta var till hjälp.
Av Marika
12 juni 2008 23:38
Är det bättre att bo på Ao Noi Resort tycker du?