Visningar: 205

Det vankas Kobe-biff...

Kobe-biff kommer från Wagyu-kor som förutom gräs och humle föds upp på öl för att stimulera aptiten och de får dessutom regelbunden massage....detta ger enligt experterna det saftigaste, möraste och smakrikaste köttet i världen...jag behövde knappt tugga mitt kött....det smakade som utlovat:)
Plats: Kyoto, Japan
Bilden tagen: 7 april 2013
Kommentarer
Av Rika44
22 maj 2013 16:31
Låter mört!
Av Rolf_52
21 maj 2013 21:32
bra fråga....kött kommer ofta strimlad i Asien....tror inte att jag hade behövt tugga en enda bit...men man gör ju det av gammal och ohejdad vana;)
Av Mrb
21 maj 2013 20:53
Varför måste han strimla Kobebiffen?
Av Rolf_52
21 maj 2013 20:17
それはおいしい味わっ
Av Bibchen
21 maj 2013 19:48
Mums!