Dag för dag: Resealbumet "Matlagningskurs på Bali, 2014" av Ziesta

12 augusti 2014 - Ubud, Kelurahan Gianyar, Bali, Indonesien
Vi planerar dagarna i Ubud
13 augusti 2014 - Sidemen, Kabupaten Karangasem, Bali, Indonesien
Pak choi på Kungklung-marknaden
Kommentarer: 1 Skriv kommentar
Tempeh, gjord av sojabönor, på Kungklung-marknaden
Offergåvor med blommor på marknaden
Linser och bönor på marknaden
Nötter på marknaden
Chili på marknaden
Kommentarer: 1 Skriv kommentar
13 augusti 2014 - Sidemen, Bali, Indonesien
Vi hämtar grönsaker på fältet inför matlagningen.
Kommentarer: 3 Skriv kommentar
Vit aubergine
Guiden visar en jordnötsplanta
Gott om odlingar
Lustig gurka
Kommentarer: 3 Skriv kommentar
Guiden plockar vattenspenat
Vi vandrar runt och plockar ingredienserna
Kommentarer: 1 Skriv kommentar
Balis landsbygd
Vi vandrar runt och plockar ingredienserna
Nyfiken ödla i taket på skjulet
Kokosmjölk på gång!
Man blandar riven kokos med lite vatten för att få ut kokosmjölk.. och sedan kokar man den för att få fram kokosolja.
En tallrik m kryddor för varje rätt vi skulle laga
  1. 1
  2. 2
  3. Nästa